Fájt a hasa és vécére kellett mennie, csak később vette észre, hogy szült: ezzel védekezett az a bábonymegyeri háromgyerekes anya, akinek ügyét tárgyalták a napokban.

Tavaly történt a gyilkosság

Mint ahogy arról korábban mi is beszámoltunk, tavaly októberben halott csecsemőt találtak Bábonymegyeren. A rendőrök az esettel kapcsolatban egy 26 éves nőt a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságra állítottak elő. 

Kórházban derült ki

A Tények cikke szerint a 27 éves anya mindenki előtt titkolta terhességét, még férje sem tudott róla, a szomszédoknak azt mondta, csak meghízott. Amikor fájni kezdett a hasa, egy vödörbe szülte meg gyermekét az udvaron, a kisbabát egy zacskóba tette, majd az udvari faházban rejtette el. Később rosszul lett, ekkor kórházba vitték, ott derült ki, hogy néhány órája szült.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Azt hitték, sokat eszik

A tárgyaláson a nő édesanyja azt mondta, ő sem tudta, hogy lánya terhes volt, azt gondolta, csak sokat eszik. Az ügyben további tárgyalásokat várhatóak, ha bebizonyosodik az emberölés bűntette, a lány több évre is börtönbe kerülhet.

Többgenerációs házban élnek

A család nem élt rossz körülmények között, egy többgenerációs családi házban laktak a faluban, és a környéken élők nem tudtak róla, hogy veszekedtek volna.

Három gyermeket neveltek

A vádlott házasságban élt és három kiskorú gyermeket nevelt, ennek ellenére várandóságát eltitkolta a férje elől. 2022 októberében a családja által korábban lakott ingatlan udvarán egészséges, kifejlett fiúgyermeknek adott életet. 

Faházban találták meg a kicsit

A környezete nem tudott arról, hogy a 26 éves nő újra terhes, ő pedig tagadta, hogy gyermeket várna. A szülés körülményeiről jelenleg nem sokat tudni, a halott csecsemőt egy faházban találták meg.

Névtelen bejelentés érkezett

A rendőrség fedezte fel a kisfiú holttestét, miután erről névtelen telefonos bejelentést kaptak. Az anya tagadta a bűncselekmény elkövetését, a nyomozóknak pedig nem tett vallomást. A csecsemő halálát nem ellátatlanság, hanem bántalmazás okozta.

Egy ruhával végzett vele

Az ügyészség közleménye szerint a szülést követően a nő a kiskorú sértett nyakára egy ruhadarabot tekert, majd azzal megfojtotta. Ezt követően a vádlott a holttestet egy törölközőbe, majd egy szemeteszsákba helyezte, a holttestet tartalmazó zsákot az ingatlanon található lakatlan házban elrejtette, a házat pedig kulccsal bezárta.

Másnap mentek ki a rendőrök

A bűncselekmény az eset másnapján jutott a Somogy Vármegyei Rendőr-főkapitányság tudomására. A nyomozók a bűncselekmény nyomainak felfedezését követően a vádlottat nyomban őrizetbe vették, majd az ügyészség indítványt tett a vádlott letartóztatására.

Fegyház várhat az anyára

Az ügyészség a Kaposvári Törvényszékre benyújtott vádiratában az azóta is letartóztatásban lévő nővel szemben fegyházbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: ebben a faházban találták meg a halott csecsemőt – Forrás: police.hu