Továbbra sem térnek napirendre az ott lakók az udvarukban történtek után a főváros 11. kerületében. Egy fiatal, húsz év körüli nő összeveszett a párjával a Szurdok utcában, majd a mélybe vetette magát a 4. emeletről. A lány a fejére esett és sajnos nem biztos, hogy túléli a történteket. A szomszédok szerint furcsa volt, hogy a rendőrök az eset kivizsgálásához drogkereső kutyákat is hoztak magukkal.

Kiugrott a negyedikről

A BudaPestkörnyéke.hu adott hírt arról, hogy megdöbbentő esemény történt a főváros 11. kerületében. A helyszínről származó információk szerint egy fiatal, húsz év körüli nő összeveszett a párjával a Szurdok utcában, majd a mélybe vetette magát. A 4. emeletről esett le és nagy szerencséje volt: túlélte a több emeletnyi zuhanást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Veszekedtek előtte

A lakók veszekedést hallottak a tragédia előtt, a nő és a párja vitatkozott egymással. Mindenkit megdöbbentett a fiatal hölgy tette, nehezen tértek magukhoz a sokkból.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem gondolták, hogy baj lesz

„Igazából látásból ismertük egymást Diával, néha köszöntünk egymásnak. A párját is csak látásból ismerem, ő egy nála jóval idősebb férfi, gondolom vele együtt is élt. Már többször hallottunk üvöltözést a lakásukból, de nem gondoltuk, hogy végül baj fog történni” – mondta az egyik szomszéd.

Dulakodtak a szomszédok szerint

„Úgy tudom, hogy az ugrást is egy ilyen balhé előzte meg, szerintem dulakodtak is, ami miatt Dia végül az öngyilkosság mellett döntött” – tette hozzá.

A belső udvarra esett

„Nem tudom, hogy milyen lelki állapot kell ahhoz, ilyen magasból kiugorjon az ember. A lány a negyedik emeletről vetette ki magát és a belső udvarunkra eset” – nyilatkozta egy másik lakó.

Nem biztos, hogy túléli

„Azt hallottam a többi lakótól, hogy szegény beverte a fejét, ami miatt nem biztos, hogy túléli ezt a borzalmat. Végül a mentősök elszállították a kórházba, azóta nem tudjuk, hogy mi lehet vele” – fűzte hozzá a Metropolnak.

Drogkereső kutyák a helyszínen

A helyiek szerint a rendőrök drogkereső kutyákat hoztak magukkal az öngyilkossági kísérlet helyszínére. Az ott élők szerint furcsa volt, hogy egy öngyilkossági kísérlet kivizsgálásához speciálisan kiképzett állatok is érkeztek.

Kiugrott a harmadikról

Kísértetiesen hasonló eseményről írt a BudaPestkörnyéke.hu néhány hete. Felkavaró esemény történt Érden, a Budai út egyik társasházánál. Egy fiatal nő kiugrott a harmadik emelet egyik lakásából. A hölgy szerencsére túlélte a zuhanást. A helyiek közül többen végignézték a zuhanást, volt, aki sokkot kapott a látványtól.

Hatalmas puffanást hallottak

„Ennél a társasháznál több üzlet is van, én is az egyikből jöttem ki éppen, amikor megláttam, hogy kiesett az emeletről egy nő. Ezután pedig egy hatalmas puffanást lehetett hallani. Többen is voltunk ott a környéken, szerintem sokan telefonáltak a mentőknek” – mondta egy szemtanú a Borsnak.

Összevesztek valamin

A helyiek szerint a fiatal nő és a párja összeveszett egymással, majd a hölgy hirtelen az erkélyhez lépett és levetette magát. „A helyiek azt mesélték, hogy azért volt egy kis italozás is, ami lehet, hogy rátett még egy lapáttal erre a szörnyű elhatározásra. Végül túlélte, mert amikor kiértek a mentők, még ott ápolták. Illetve a párjával is beszélt pár mondatot. Elvileg féltékenység miatt tette ezt magával a nő” – tette hozzá egy helyi akó. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció