Vízóraaknába esett, és megsérült egy negyedikes kislány kedden a fóti Garay János Általános Iskola udvarán.

Aknafedőre lépett

A baleset testnevelésóra után, szabadfoglalkozás alatt történt. A lány rálépett az aknafedőre, amely megbillent, ő pedig beesett. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Össze kellett varrni a sebet

A fedél csúcsa felsértette a mellkasát, és a fejét is beütötte. Az RTL Híradó tudósított az esetről, ők úgy tudják, hogy össze kellett varrni a sebet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Iskolába nem ment azóta

A baleset másnapján azonban szerencsére már haza is mehetett a kórházból a kislány, de iskolába azóta még nem ment.

Minden segítséget megkapnak

Az akna a baleset óta körbe van kerítve, és az udvarnak azt a részét is szalaggal lezárták, ahol a fedő van. Az igazgató azt mondta, hogy minden segítséget megadnak a családnak.

Nyomoz a rendőrség

Azóta a rendőrség is lépett. Az eset után foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetés gyanúja miatt nyomoz ismeretlen tettes ellen.

Fel kellene újítani a sulit

Az RTL Híradójának több szülő is nyilatkozott. Azt mondták, aggasztó, ami történt, szerintük az udvar és az épület is rossz állapotban van. Az egyik férfi szerint az iskola, a tanárok nagyon jók, de az épület régóta felújítást igényelne.

Elbontották a kerítést

A Dunakeszi Tankerületi Központ szerint az iskola melletti telken egy épület állt, amelyet a nyáron lebontottak, és ezzel együtt elbontották a két udvart elválasztó kerítést is.

Biztonságban vannak

Az így megnagyobbodott udvart még nem adták át, és ezen a részen játszott a kislány. Szerintük az iskola épületének állapota és a baleset nincs összefüggésben, a gyerekek biztonságban tanulhatnak az intézményben. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció