Budapesten, az újpesti új piac melletti területen lévő trafóház bontása közben durva baleset történt, ami kis híján tragédiához vezetett. A helyszínről származó információk szerint az épület egyik falának géppel történő bontása során egy arra haladó autóra zuhantak a betontömbök.

Zuhanó betontömbök

Az újpesti új piac melletti önkormányzati területen lévő trafóház bontása közben durva baleset történt, ami kis híján tragédiához vezetett. A helyszínről származó információk szerint az épület egyik falának géppel történő bontása során egy arra haladó autóra zuhantak a betontömbök. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Többen is veszélyben voltak

A helyszínen készült videófelvételek megmutatták, hogy a bontás nagy méretű munkagépek aktív közreműködésével zajlott, miközben a járdán sétáló gyalogosok és az arra közlekedő autók közel közel tartózkodtak a munkaterülethez.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A mélygarázsból jött fel

Egy szemtanú azt mondta, hogy a világos színű autó éppen egy mélygarázsból jött fel, amikor az eset történt.

Súlyos figyelmetlenség

„Ahogy a trafóházat bontották le, amellett egy vékony kis zebra van, amin én is szoktam közlekedni, amellett történt az eset. Megállt a zebra előtt az autó a lámpa miatt, majd már csak arra lettem figyelmes, hogy a sárga markoló, ami dolgozott, nem vette észre, hogy ott áll és a leomló fal darabjai rázuhantak az autóra” – mondta egy nő a Metropolnak.

Vizsgálják az esetet

Az esetet jelenleg is vizsgálják, annak megállapítása érdekében, hogy ki viseli a felelősséget a felelőtlen munkavégzésért, és hogy milyen intézkedéseket kell tenni a jövőben hasonló esetek megelőzése érdekében. 

38 éves férfi az áldozat

A BudaPestkörnyéke.hu tudósított arról, hogy egy 38 éves férfi vesztette életét a Diósdon történt munkahelyi balesetben. Az esetet közigazgatási eljárásban vizsgálja az Érdi Rendőrkapitányság, de a munkaügyi hatóság szakemberei is vizsgálódnak. 

Végzetes baleset

Nem hivatalos információk szerint egy markolót próbálták megemelni az azt szállító járműről, és a lecsapódó rámpa okozta a végzetes balesetet.

Traktorral gázolt

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy halálos baleset gondatlan okozása miatt emeltek vádat egy zalai férfi ellen, aki tavaly nyáron egy gabonatárolóban pótkocsis traktorjával halálra gázolta munkatársát.

Gabonát tároltak be

A 48 éves férfi és munkatársa tavaly nyáron a gősfai gabonatárolóban a közeli termőföldekről mezőgazdasági vontatóval beszállított gabonát tárolta be. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció. Fotó: Facebook