Kiss Marianna azt tervezte, elhagyja párját, ám a férfi az otthonában megölte a nőt. A gyilkos egy erdőben ásta el a holttestet.

Éppen két éve történt

Szinte pontosan két évvel ezelőtt történt az a kegyetlen gyilkosság, amely során Kiss Marianna életét kioltotta egykori párja. Egykor imádta, ám az ünnepekkor kegyetlenül megölte. A nő szakítani akart vele, ám a férfi nem akart ebbe beletörődni. A Kékvilllogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Az évforduló feltépi a sebeket

Az áldozat édesanyja, Lázók Éva a Blikk számára elmondta, mindig nehéz így karácsonykor, hiszen a gyilkosság évfordulója emlékezteti arra, mi is történt két éve. Minden nap gondol a lányára, akinek a gyilkos 24 éves korában vette el az életét.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ki akart békülni áldozatával a férfi

B. Attila azzal a szándékkal utazott Karcagra, hogy kibékül Kiss Mariannával. Korábban öt éven át együtt éltek párkapcsolatban. Viszonyuk azonban megromlott, összekaptak, a vitájuk tettlegességig fajult.

A férfi végül megölte a nőt

A szakértői vélemény megállapította, hogy a férfi képtelen volt az elválásra és korlátozott beszámítási képességekkel rendelkezett. A nőt egy párnával vagy egy matraccal fojthatta meg. Eközben a nő hétéves fia, Ruben, valamint a pár közös gyermeke, a három esztendős Vendel a szomszéd szobában volt.

A gyerekek valószínűleg nem fogják fel

“A gyerekek viszonylag jól vannak, ők még valószínűleg fel sem fogják ezt az egészet” – mondta a nagymama elcsukló hangon. Annyit tudnak, hogy anyjuk már többé nem tér haza, és az égbe költözött.

Rendszeresen kijárnak a sírhoz

A megölt asszony anyja elmondta a lap számára, hogy a gyerekekkel rendszeresen járnak a temetőbe, és mindig visznek virágot az édesanyjuk sírjára. Vendel most már ötéves, Ruben kilenc. Azt már mind a ketten értik, hogy az ő életük nem olyan, mint a többi gyermeké.

Rettenetes dolgot művelt a nő egykori párja

B. Attila miután megfojtotta az áldozatát, az ágyneműtartóba rejtette a holttestét. Ezt követően az autója csomagtartójába helyezte, majd a gyermekükkel együtt szülei felsőlajosi házához mentek, ami a gyilkosság helyszínétől 130 kilométerre található. Másnap az erdőben ásta el a nő élettelen testét.

Keresni kezdték

A kegyetlenség után a férfi két héten át úgy tett, mintha ugyanúgy keresné a nőt, mint a többiek. Bízott abban, hogy megússza a dolgot, ám a rendőrök végül kihallgatták. Először hazudott arról, hogy mit tett.

Ezt mondta a zsaruknak

A kihallgatás kezdetekor azt mondta, a Dunába dobta a nőt. Végül azonban megtört és bevallotta az igazságot. Tettéért 10 év letöltendő börtönbüntetést kapott.

A gyermekeket a nagymama neveli

A nagymama elmondta, a saját nyolc- és tizenegy esztendős gyerekeivel együtt ő neveli a lánya két gyermekét is. Szerencsére szeretik egymást. Elmondta, hogy a lánya hiánya felfoghatatlan a számára, és talán soha sem fogja tudni feldolgozni azt, hogy elvesztette. A Kékvilllogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Kiss Marianna Éva