Szombaton folytatódott a csapadékos időjárás, ennek következtében számos súlyos baleset történt országszerte. Estére Budapestre is megérkezett a zápor, de a fővárosban bekövetkezett balesetek inkább a figyelmetlenség számlájára írhatók.

Itt történt a baleset

Zuglóban, a Tisza István téren, azaz a Thököly út és a Róna utca kereszteződésében például hatan sérültek meg egy karambolban, melynek során egy Volkswagen e-up és egy Audi A4 ütközött. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Tűzoltók a baleset helyszínén

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Nem állt meg

A hajnali vihar pusztítása miatt a jelzőlámpák még nem működtek, a Volkswagent vezető asszony pedig, bár lassan érkezett a Róna utcán az Egressy út felől, mégsem állt meg az elsőbbségadás kötelező táblánál. Behajtott a kereszteződésbe, ahol balról, a Keleti pályaudvar irányából épp akkor ért oda egy Audi A4, melyet egy fiatal férfi vezetett.

Sérült a Volkswagen oldala

Kidöntötte a lámpát

Az Audi nagy csattanással a Volkswagen bal oldalába rohant, majd a Róna utca Uzsoki kórház felé vezető oldalán állt meg, az e-up pedig megpördült, majd háttal a járdára sodródott, miközben kidöntött egy jelzőlámpát, amely az alváz alá is szorult.

Az autó alá szorult a jelzőlámpa

Nem voltak bekötve az utasok

Mindkét autóban kirobbantak a légzsákok, noha a Volkswagenben hátul utazó fiatal férfi és fiatal nő nem használták a biztonsági övüket. A hátul, bal oldalon ülő fiatalember sérült meg a legkomolyabban a hat érintett közül, ő a fűben feküdt, amikor a hatóságok megérkeztek.

Senki nem szorult a roncsokba

Három mentőegység is vonult a balesethez, amelyek végül mind a hat sérültet az Országos Baleseti Intézetbe szállították. A fővárosi hivatásos tűzoltók áramtalanították a roncsokat, majd segítettek a műszaki mentésben, szerencsére senki sem szorult be a járművekbe, a légzsákok ismét jól vizsgáztak.

Kidőlt jelzőlámpa

Nem járt a troli

A 82-es troli a Mexikói úti végállomás felé fél 10-től üzemzárásig terelve közlekedett, nem érintette a Tisza István tér, az Uzsoki Utcai Kórház és az Erzsébet királyné útja / Róna utca megállókat. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K.