A gyilkos miután elkövette szörnyű tettét, a gyermeket arra utasította, hogy bújjon el egy szekrényben. Ezután mintha mi sem történt volna, beült az anyjával egy moziba, hogy megnézzen egy szuperhős filmet. A nyomozók a moziban fogták el.

Az ügy előzményeiről

Ahogyan arról annak idején a BudaPestkörnyéke.hu beszámolt, 2022 tavaszán egy férfi megfojtotta élettársát. A szörnyűség a nő zuglói lakásán történt, méghozzá úgy, hogy a kisfia is otthon tartózkodott. C. Károly és áldozata, Sz. Zsanett csak két hónappal korábban ismerkedtek meg. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Jó volt a kapcsolat közöttük

A férfi és a nő kapcsolata jó volt, egészen addig a szörnyű áprilisi napig. Aznap tánc közben Károly véletlenül megütötte könyökkel Zsanett 9 esztendős fia szemét. E miatt a nő neheztelt párjára, és szóvá is tette ezt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Veszekedni, majd dulakodni kezdtek

Az esetet követően Károly és Zsanett között szóváltás történt. Ez végül dulakodássá fajult, majd C. Károly még ennél is tovább ment. megfojtotta 30 éves élettársát. A történtek után meglepő dolgot művelt.

Sem a mentőket, sem a rendőröket nem értesítette a férfi

A férfi a nő gyermekét arra szólította fel, hogy rejtőzzön el egy szekrényben, de ő maga az esetről nem értesítette a hatóságokat. A kisfiú szót fogadott, órák múlva azonban előmászott. Ekkor talált rá holtan az anyjára, és rögtön hívta a rendőrséget és az apját.

A mentősök már nem tudtak segíteni a nőn

A 30 éves nőt megpróbálták újraéleszteni a mentősök, de hiába. Életét már nem lehetett megmenteni. Közben C. Károly már rég távozott a lakásáról.

Beült moziba

A férfi még csak nem is próbált menekülni, elrejtőzni. E helyett úgy döntött, hogy édesanyjával beül egy mozifilmre. Egy szuperhősfilmet néztek meg közösen.

A hatóságok lecsaptak rá

A nyomozók a Pólus moziban elfogták a férfit. Korábban nem árulta el a rendőröknek azt, hogy hol tartózkodik, mégis a nyomára bukkantak. Elfogásáról közzétett egy videót is a rendőrség.

A férfi elfogása

Csak a bántalmazást ismerte el a férfi

A gyilkossággal gyanúsított 32 éves férfi a bántalmazást ismerte csak el. Az emberölést ugyanakkor tagadta a fiatalember. A nyomozást a rendőrség lezárta, az ügyészség pedig hamarosan vádat emelhet a férfival szemben.

A férfinek korábban is meggyűlt a baja a törvénnyel

C. Károly egyszer már ült börtönben. Az előző párja szakítani akart vele, ekkor megzsarolta azzal, hogy intim képeket tesz róla közzé, ha nem engedi fel őt a lakására. A nő ettől megijedt, és engedett a férfinak, aki megerőszakolta, majd közzétette az emlegetett fotókat a világhálón. Tette miatt négy évet raboskodott, és nemrég szabadult azt megelőzően, amit Zsanettel művelt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: helyszínelés a gyilkosság után – Forrás: MTI/Mihádák Zoltán