Sokkoló baleset történt a napokban Kisszállásnál: egy személygépkocsi egyelőre ismeretlen okból áttért a szembejövő sávba, ahol összeütközött egy szerb rendszámú kamionnal. A 31 éves jánoshalmi áldozat a Kiskunhalasi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársa volt. A fiatal nő körletfelügyelőként dolgozott.

Durva ütközés

Sokkoló baleset történt a napokban Kisszállásnál: egy személygépkocsi egyelőre ismeretlen okból áttért a szembejövő sávba, ahol összeütközött egy szerb rendszámú kamionnal. A karambol akkora erejű volt, hogy az autó az árokba vágódott és a felismerhetetlenségig összeroncsolódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

A helyszínen életét vesztette

A helyszínről származó információk szerint a személyautó sofőrje a helyszínen életét vesztette, a tragédia körülményeit a Kiskunhalasi Rendőrkapitányság munkatársai vizsgálják.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

31 éves nő az áldozat

Hamar kiderült, ki vezette a balesetben érintett személyautót. A 31 éves jánoshalmi áldozat a Kiskunhalasi Országos Büntetés-végrehajtási Intézet munkatársa volt. A fiatal nő körletfelügyelőként dolgozott, a tragikus baleset után pedig kollégák százai cserélték le profilképüket egy szalutáló női alakra, így tisztelegve Zsanett emléke előtt.

Helyszíni megemlékezés

A tragédia utáni napon a kollégák a helyszínén rótták le kegyeletüket. „Megemlékezést tartunk szeretett kolléganőnkről a helyszínen egy mécsessel” – írták, és mindenkit arra kértek, hogy láthatósági mellényben érkezzen a búcsúzásra.

„Drága kisunokám nincs többé”

 „Drága kisunokám nincs többé” – írta a fiatal nő nagymamája, aki a többi családtaggal együtt összeroppant a fájdalomtól, írta a Bors. 

„Köszönjük, hogy éltél”

„Köszönjük, hogy éltél és minket szerettél, nem haltál meg, csak álmodni mentél. Szívünkben itt él emléked örökre, ha látni akarunk, felnézünk az égre. A csillagok közt utazol tovább, ott várj ránk, ha időnk lejár! Nyugodj békében, testvérem!” – írta Zsanett testvére.

Elhunyt a labdarúgó

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy autóbalesetben életét vesztette az osztrák ASKÖ Donau Linz magyar játékosa, a 26 éves védő, Varga Márkó. A labdarúgó fiatalon megfordult a Puskás Akadémia, a Fehérvár és a Honvéd korosztályos csapataiban is, csaknem öt éve szerepelt alacsonyabb osztályú osztrák csapatokban. Legutóbb nyáron igazolt új klubba, és az ötödosztályú SKÖ Donau Linz gárdáját választotta. 

Az utolsó gól

Új csapatában 13 bajnoki egyszer volt eredményes, éppen a pénteki, SPG elleni 6-0-s győzelem alkalmával. Ő szerezte az ötödik gólt.

Döbbenetes részletek

A hét elején újabb részletek derültek ki a döbbenetes balesetről. Elképzelhető, hogy egy forgalommal szembe hajtó sofőr okozhatta a tragédiát. A magyar játékos a felső-ausztriai Pucking mellett autózott az A1-es autópálya Bécs felé menő szakaszán, amikor a forgalom ismeretlen okok miatt leállt. 

Kirepült az autójából

Márkó is fékezett a kocsijával, azonban a mögötte haladó tunéziai férfi már nem tudott időben megállni a kamionjával, és egyenesen a 26 éves fiatalember autójába rohant, Márkó pedig az ütközés után kirepült a gépkocsiból. Bár a férfit ezután újraélesztették és kórházba szállították, életét már nem lehetett megmenteni.

Négyéves kisfia volt

Másnap a felső-ausztriai futballmérkőzéseken egyperces néma felállással emlékeztek meg a fiatal futballistáról, klubja pedig Facebook-bejegyzésben köszönt el tőle. Mindenki együtt érez a férfi özvegyével, Viviennel és négyéves kisfiával. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: a tragédia helyszíne. Fotó: RTL