Fizikailag és lelkileg is kimerítette az elmúlt időszak, és azóta is kétségek gyötrik azt az inárcsi lányt, akinek édesanyja 3 hónapja, rejtélyes körülmények között tűnt el nyomtalanul. Munkába indult, azóta nem találják.

Várják haza

Kimerítette az elmúlt három hónap Ma Meggie-t. A 22 éves lány minden nap azt várja húgával, hogy édesanyja hazajöjjön – írta az RTL.hu. A 49 éves Bozsik Mária augusztus 1-jén tűnt el.

Munkába indult

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportál beszámolt róla, mutnkába indult, de már nem érkezett haza. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Gyorsan cselekedett

„Vártam egy buszt, kimentem ahhoz, de nem állt meg a busz, le se szállt senki, és akkor rögtön hazafutottam, és akkor felhívtam a munkahelyét, utána a segélyhívót, kapcsolták a mentőket” – mesélte Meggie.

Feljelentést tettek

Még az eltűnése estéjén bejelentést tettek a rendőrségen. Az anyát, aki betegápolóként dolgozik egy idősotthonban, a helyiek is keresni kezdték, de hiába, nem találtak rá. Nagyobbik lánya nehezen viseli édesanyja hiányát.

Nehéz nekik

„Otthon körbenézek, és minden anya dolga igazából. A fényképek, a ruhák, a cipők… mindenhol ott van, és ez nehéz ebben nagyon – mondta a lány.

Mindenről gondoskodni kell

A lány most egyedül neveli 14 éves húgát. „Nehéz mindenről gondoskodni, hogy minden nap főzzek, takarítsak, neki a tanulással kapcsolatos dolgok, a mosás… Azért fárasztó. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz egyedül.”

Nem hiszik, hogy világgá ment

Lányai szerint az, hogy magától világgá ment vagy önmaga ellen fordult volna, képtelenség. „Minden nap elszomorít, hogy vajon mi történt, vagy, hogy most éppen mi lehet vele, hogy mit csinálhat, vagy hol van, vagy kivel van… nem tudok mire gondolni.”

Folyamatosan keresik

A nőt megállás nélkül keresik, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője azt mondta, hogy „Inárcs egész területén és az autópályapihenő környezetében drónnal pásztázták a terepet. Segítségünkre voltak a Pest megyei Kutató-mentő Szolgálat munkatársai, kutyákkal kiegészülve. A rendőrök pedig vizsgálták azt is, hogy a nő esetlegesen repülővel elhagyhatta-e az országot.”

Kamerákat is megnézték

A környéken lévő összes térfigyelő kamera felvételét elemezték, és tucatnyi embert hallgattak ki, de mostanáig nem akadtak a nő nyomára.

Per a gyerek miatt

Ahogy ebben a cikkben írtunk róla, Mária lányai csupán féltestvérek. Maggie apja elhagyta az országot még amikor a lány kicsi volt. Ez után találkozott az asszony fiatalabb lánya apjával, Istvánnal. Az anya egyedül nevelte lányait, volt párja ugyanis nemrég szabadult a börtönből, ahova Mária bántalmazása miatt került. A történetet egy gyermekelhelyezési per is bonyolítja, ami Mária és volt párja, P. István között zajlik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Rendőrségi fotó