Ketten megsérültek abban a közlekedési balesetben, amelynek fiatal okozója nem az időjárási viszonyoknak megfelelően választotta meg a vezetett jármű sebességét. A személygépkocsi az árokba csapódott és fejtetőre borult. Cikkünk végén mutatjuk a helyszínen készült képeket.

Megcsúszott és az árokba csapódott

A 8123-as számú úton, Zámoly külterületén Székesfehérvár felé közlekedett személygépkocsival vasárnap este egy 18 éves vértessomlói férfi. Haladása során, mivel nem vette figyelembe a csapadékos időjárás miatt csúszóssá vált útfelületet, egy balra ívelő szakaszon elvesztette uralmát a jármű irányítása felett, megcsúszott, majd a vízelvezető árokba csapódott. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Ketten megsérültek

A baleset következtében a jármű két utasa megsérült. Az eset körülményeit a Székesfehérvári Rendőrkapitányság vizsgálja.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Alkalmazkodjunk a körülményekhez!

A Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét arra, hogy mindig alkalmazkodjanak az aktuális időjárási viszonyokhoz és közlekedési körülményekhez, legyenek figyelmesek és türelmesek! A közlekedés veszélyes üzem, de odafigyeléssel a tragédiák zöme megelőzhető – írta a Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Információs Portál a Facebook-on.

A belváros felé történt a baleset

A Kékvillogó.hu adott hírt arról, hogy a Ferihegyről bevezető úton, a vecsési elágazástól Budapest felé vasárnap délután a 100E jelzésű reptéri járat összeütközött egy személygépkocsival. A helyszínre kivonult a tűzoltóság is, hatalmas dugó alakult ki. 

Pár napja a Szél Kálmán téren történt baleset

Ahogy korábban a Kékvillogó.hu is megírta, jelzőtáblának, villanyoszlopnak, majd a pirosnál álló autónak ütközött egy autóbusz Budapest 12. kerületében, a Széll Kálmán téren. Az autóbusz vezetője rosszul lett, újraélesztették, majd kórházba vitték.

Rosszul lett a volán mögött

Péntek délután egy Mercedes turistabusz a Szilágyi Erzsébet fasorban haladt a Széll Kálmán tér felé, amikor a járművet vezető férfi rosszul lett a volán mögött. A busz iranyíthatatlanul gurult tovább, és a Széll Kálmán téri jelzőlámpánál először egy Mercedes oldalát végighúzta, majd felhajtott a kanyarodó és az egyenesen haladó sávok között lévő járdaszigetre, ahol kidöntött egy jelzőtáblát, nekiment egy villanyoszlopnak és leszakította róla a jelzőlámpát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A zámolyi baleset képe

A zámolyi baleset képe

Kiemelt kép: árokba csapódott az autó. Fotók: Fejér Vármegyei Rendőr-főkapitányság Információs Portál