Egyelőre senki sem tud magyarázatot adni annak az újpesti diáknak a tettére, aki a napokban önkezével vetett véget életének. A fiú jól szituált családból származik, édesapja ismert zenész, igaz, hogy szülei elváltak, de ennek ellenére harmónikus családban élt.

Végzett magával a diák

Amint arról korábban beszámoltunk, napokkal ezelőtt felakasztotta magát egy kamasz budapesti otthonába. Ö. Gergő, az Újpesti Bródy Imre Gimnázium diákja volt. A fiú holttestére édesanyja talált rá.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Részvét

A gimnázium Facebook oldalán azonnal elözönlötték az együttérző szülők és diákok kommentjei, miután kiposztoltak egy fekete gyertyát ábrázoló képet. „Borzasztó és nagyon felkavaró érzés! Nyugodjon Békében és megnyugvást találjon a család azt kívánom” – írta a poszt alá egy nő.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nincs magyarázat

A diák a 11. osztály média tagozatába járt. Nem volt visszahúzódó, mosolygós, vidám fiú volt. A diákokat és a tanárokat is megviselte a tragédia. Gergő egy jól szituált, zenész családból származik. Egyelőre senki sem tud magyarázatot adni Gergő szörnyű tettére. A halálesetet államigazgatási eljárás keretében vizsgálja a rendőrség, mert idegenkezűségre utaló jelet nem találtak.

Szülei elváltak

Gergő szülei elváltak, az édesapja részéről később két féltestvére született. Sok időt töltött az édesanyjával is, aki többször elvitte külföldre, például Portugáliába nyaralni. A fiú édesapja népszerű zenész, aki most a súlyos családi tragédia miatt lemondta a fellépéseit.

Megszólalt a rokon

„Boldog gyermekkora volt, ezért egyáltalán nem értjük, mi vezethetett a szomorú döntéséhez” – mondta a Borsnak az egyik rokon.

Valami félrecsúszott  

„Gergő szorgalmas tanuló és jó gitáros volt. Látszólag élvezte az apró örömöket, de úgy tűnik, valami félrecsúszott az életében” – tette hozzá.

Vonat gázolta el a kislányt

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, vasárnap egy 11 éves kilányt ütött el a vonat Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A kislány a sínek mellől, a kukoricásból lépett a vonat elé, szándékosan. 

Sétálni indult

A 11 éves kislány vasárnap, ebéd után kiment sétálni a házuktól nem messzire levő, éppen a vasút mellett húzódó almásba és kukoricásba, ahol elbújva megvárta a vonatot, majd a szerelvény elé lépett. 

Nem tudott megállni

A vonat vezetője időben meglátta a kislányt, dudált és vészfékezett, de sajnos a vasszörnyet már nem tudta megállítani. A kislány testét 20-30 méteren keresztül tolta maga előtt a vonat, mire meg tudott állni. A gyermeket életveszélyes állapotban, mentőhelikopterrel szállították kórházba.

Külseje miatt cikizték

A kislány nagypapája azt mondta, hogy Hannát külseje miatt cikizték az iskolába, emiatt többször is sírva ment haza. „Bementem az iskolába, hogy a problémát jelezzem, de nem lett eredménye” – mondta a tragikus sorsú kislány nagypapája.

Nagyszülei nevelik

Az őt nevelő nagyszülők hiába beszéltek a tanárokkal, a helyzet nem változott. Hannát születésétől kezdve nagyszülei nevelik. Az édesanyja rendszeresen látogatja, és az is felmerült, hogy magához veszi, de Hanna végül maradt a nagyszülőknél.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Van segítség!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

Kiemelt kép: illusztráció