Csepelen rohant egymásban két autó, mind a kettő eleje rommá tört. Szerencsére személyi sérülés nem történt. A bekötött biztonsági öv és a légzsák megmentette mindkettőjüket, csak könnyebb sérülést szenvedtek

Csepel történt egy elég komoly baleset

Vasárnap délután egy Ford Focus kombiba rohant egy Toyota RAV4 Csepelen. A Ford a Teller Ede úton haladt, majd a Kossuth Lajos utca–Teller Ede út–Corvin úti jelzőlámpás csomópontban egyenesen, a Corvin út felé kívánt továbbhajtani. Egy Ford és Toyota csapódott egymásba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Valaki nagyot hibázott

Ekkor jobb kéz felől, a Kossuth Lajos utcából felbukkant a RAV4, amely szintén egyenesen, a Weiss Manfréd út irányába akart tovább haladni, ehelyett nagy erővel a Ford jobb oldalába rohant, majd megpördült és a forgalommal szemben állt meg.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hatalmas ütközés volt

Az ütközés erejét mutatja, hogy a Focus balra kisodródott, felhajtott a Corvin út járdájára, átugratott a vasúti síneken és egy elektromos kapcsolószekrényt éppen kikerülve a kerékpárúton tudott csak megállni. A két sofőr használta a biztonsági övét, ezért az ütközés pillanatában mindkét autóban kinyíltak a légzsákok. Ennek köszönhetően csak könnyű sérülések keletkeztek, végül egyik sofőrt sem kellett kórházba szállítani, a helyszínen ellátták őket a mentőszolgálat munkatársai.

A baleset képei

Fotó: budapestkornyeke.hu

Nagyon komolyan összetört mind a két autó

Fotó: budapestkornyeke.hu

Szerencsére személyi sérülés nem történt

Fotó: budapestkornyeke.hu

A biztonsági öv és a a légzsák mentette meg a söfőröket

Fotó: budapestkornyeke.hu

Még vizsgáják, mi történhetett

Fotó: budapestkornyeke.hu

A mentők a helyszínen ellátták a sérülteket

Fotó: budapestkornyeke.hu

Senki sem sérült meg komolyabban

A fővárosi hivatásos tűzoltók is a helyszínre vonultak, akik áramtalanították az autókat, majd segítettek a műszaki mentésben. Azt, hogy melyik autóvezető nem vette figyelembe a piros jelzést, a helyszínen nem lehetett minden kétséget kizáróan megállapítani, így ezt a későbbi vizsgálatok fogják kideríteni, illetve majd a térfigyelő kamerák felvételeit is bekérik a rendőrök, ha voltak.

A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt fotó: Budapestkornyeke.hu