Bűncselekmény hiányában lezárta a nyomozást a rendőrség annak a csecsemőnek a halála ügyében, akinek holttestét idén nyáron egy családi házban találták meg. Az első hírek arról szóltak, hogy az anya gyilkolta meg gyermekét. Az asszony végig azt állította, hogy nem is tudott arról, hogy gyereket vár.

Lezárták a nyomozást

Nem a szülők ölték meg születése után azt a csecsemőt, aki júliusban Rohodon jött a világra. A rendőrség ugyanis a napokban bűncselekmény hiányában lezárta a nyomozást. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Halva születhetett a csecsemő

A szakértők nem tudták minden kétséget kizáróan megállapítani, hogy a csecsemő élve született-e. Azaz nagy valószínűséggel a lánycsecsemő halva jött a világra, és édesanyja sokkot kapott – írja a frissmedia.hu.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nem tudott a terhességéről

Amint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, július 13-án holtan találtak egy csecsemőt a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei településen a rendőrök. A kislány aznap reggel született, édesanyja azt állította, nem tudott arról, hogy gyermeket vár.

Nem tudták újraéleszteni a csecsemőt

Aznap hajnalban, a férj tárcsázta a 112-t, hogy a felesége szül. A segélyhívó küldte a mentőket a helyszínre. Ők próbálták újra éleszteni a gyereket, de nem jártak sikerrel.

3 gyermeket neveltek

Henriett és férje nagyon szeretett volna közös gyereket. De az nem jött össze. A fiatal pár a nevelőszülői hálózatba belépve ez év tavaszától három gyermek neveléséről gondoskodott. Csakhogy a fiatalasszony akkor már terhes volt, amiről állítása szerint nem tudott.

Elvették tőlük a nevelt gyerekeket

A szülés napján a gyámhatóság a három nevelt gyermeket azonnal elvitte a házból és biztonságban helyezték őket.

Ez is érdekelhet

A gyilkosság előtt pénzért könyörgött az a nő, aki megölte, majd egy olaszországi Lidl áruházba vitte be haldokló kétéves kisfiát

Fodrászként dolgozott

A helyiek az eset után azt mondták, hogy az asszonyon semmi nem látszott. A szülés előtt egy nappal még vidáman sétálgatott nevelt gyermekeivel. Fodrászként dolgozott Rohodon, a szülése napjára is voltak előjegyzett vendégei, ez is azt bizonyítja, hogy egyáltalán nem arra készült, hogy gyermeke fog születni.

Emberölés miatt nyomoztak

Az eset után a rendőrség emberölés miatt nyomoztak. A csecsemőt pedig boncolták, a halál okát az igazságügyi szakértők feladata volt megállapítani. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció