A vétlen autóban egy hatéves gyerek utazott, aki édesanyjával együtt kórházba került. Az eset kapcsán a vármegyei rendőrök azt kérik, fokozottan figyeljünk az elsőbbségadási kötelezettséget előíró táblákra.

Átlagos reggelnek indult

Egy 36 éves mosonmagyaróvári nő közlekedett Halásziban, a Ságvári Endre utcában, május harmadikán reggel, nem sokkal nyolc óra előtt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem adta meg az elsőbbséget

Amikor a Jókai utcai kereszteződéshez ért, akkor az „Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla figyelmeztetése ellenére nem adott elsőbbséget a neki balról érkező 39 éves halászi asszonynak. Az ütközés elkerülhetetlen volt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Itt történt a baleset

Kórházba kerültek

A vétlen autós egy házfalnak csapódva állt meg. Ő, valamint utasa egy hat éves gyerek megsérült. Mindkettőjüket a mentőszolgálat kórházba szállította. Ugyan a rendőrség hivatalos tájékoztatása nem tér ki, de alighanem büntetőeljárás indult a történtek kivizsgálására.

Figyeljünk oda a táblákra

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság a balesetek elkerülése érdekében minden autóstól azt kéri, hogy fordítsanak nagyobb figyelmet az út mellett elhelyezett „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” és az „Elsőbbségadás kötelező!” tábláknak.

Lassítsunk, ha ilyen kereszteződéshez érünk

Ilyenkor minden esetben érdemes lassítani és körültekintően vezetni. Egyúttal azt javasolják, közlekedjünk türelmesebben, a reggeli és délutáni csúcsidőben még fokozottabban figyeljenek egymásra a forgalom résztvevői. Közlekedésük során igyekezzenek megérteni a másik járművezető, szándékát, bosszankodás és türelmetlenség helyett legyenek előzékenyek, segítőkészek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Az ütközés nyomai

Kocsi a tuják közt

A megrongálódott autó

(Cikkünkben használt képeink a rendőrség helyszíni szemléjén készültek.)