Életfogytiglant kapott az a férfi, aki élve elásta ájult feleségét házuk melléképületében. A vádirat szerint a férfi ájultan talált rá a nőre, de annyira félt, hogy gyilkossággal vádolják majd, hogy inkább eltüntette a feleségét, aki akkor még élt. 

Hazudott a rendőröknek 

A rendőrségre 2022. március 11-én este érkezett a bejelentés, amely szerint egy nyírvasvári férfi feltehetően megölte élettársát. A rendőrök azonnal a megadott helyre mentek, az ott élő 44 éves férfi azt állította, hogy élettársa elhagyta őt, nem tudja, hová ment. .A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Elásta a nőt 

A nyomozók tovább folytatták az adatgyűjtést. Megállapították, hogy a nyírvasvári férfi otthonukban olyan súlyosan bántalmazta 32 éves élettársát, hogy belehalt a sérüléseibe. Ezt követően R. M. a nő holttestét a ház mögötti melléképületben elásta.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Letartóztatták a férfit 

A rendőrök a férfit március 12-én elfogták, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, kihallgatták. A férfi az emberölést beismerte. Őrizetbe vették, majd letartóztatták. A férfi azóta is börtönben van, az ügyében a napokban született ítélet. 

Sokat veszekedtek

A vádirat szerint a férfi féltékenysége miatt gyakori volt a családban a veszekedés. A bűncselekmény előtt újból összevesztek, majd a férfi fahasábbal, és húsklopfolóval összeverte a nőt.

Eszméletlenül feküdt

A férfi, a tragédia napján, férfi arra ért haza a munkából, hogy a párja eszméletlenül fekszik a hálószobában. Attól tartott, hogy büntetőeljárás indul ellene, ezért ásott egy mély gödröt a házuk udvarán található istállóba, és az eszméletlen, de még életjeleket mutató nőt elásta úgy, hogy előtte az alsó és felső testére is szemeteszsákot húzott. A nő halálát az élve eltemetéssel járó fulladás okozta.

Azt hitte, meghalt 

Az emberöléssel gyanúsított férfi a rendőrségi kihallgatásán elismerte, hogy már többször is bántalmazta a nőt. Az utolsó nappal kapcsolatban pedig azt mondta, hogy azt hitte, hogy meghalt az élettársa, és azért ásta el, mert megijedt a cselekménye következményeitől. Az életfogytiglanra ítélt férfi és védője részben felmentésért, részben enyhítésért fellebbezett. .A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: ida ásta el a feleségét – Forrás: police.hu