A rendőrségre 2022. március 11-én este érkezett bejelentés, mely szerint egy nyírvasvári férfi feltehetően megölte az élettársát.

A helyszínre mentek a rendőrök

A rendőrök azonnal a megadott helyre mentek, ahol az ott élő férfitól az élettársa hollétéről kapcsolatban érdeklődtek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Azt mondta, nem tudja hova ment

A 44 éves férfi a rendőröknek azt mondta, hogy élettársa elhagyta őt, és nem tudja hová ment. A szabolcsi nyomozók azonban nem hagyták annyiban, hanem tovább folytatták az adatgyűjtést.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Ez is érdekelhet:

Megölte a nőt

A nyomázás során megállapították, hogy a 44 éves nyírvasvári férfi otthonukban olyan súlyosan bántalmazta a 32 éves élettársát, hogy belehalt a sérüléseibe. Ezt követően R. M. a nő holttestét a ház mögötti melléképületben elásta, írja a police.hu.

Itt ásta el:

Videón a férfi előállítása:

A férfit kihallgatták:

Letartóztatását indítványozták

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható férfit 2022. március 12-én elfogták a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányságra előállították, és emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták, aki tettét beismerte. A megyei nyomozók R. M. nyírvasvári lakost őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Az elkövető – Forrás: police.hu