A siklósi rendőrök és a férfi lánya a lakosság segítségét kérik a 68 éves férfi eltűnése kapcsán.

Két hete tűnt el

A 68 éves férfi a Sellye, Domb utcai otthonából tűnt el, telefonja nincs, tartózkodási helye azóta ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem vezettek eredményre. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Utoljára otthonától több kilométerre látták

A rendelkezésre álló információk alapján a férfit 2023. január 20-án 16 óra körül látták utoljára Kákics településen – közölte a rendőrség.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Zavart lehet az idős férfi

A férfi körülbelül 185-190 centiméter magas, vékony testalkatú, rövid, ősz haja, ősz szakálla és kék szeme van. A férfi térben és időben nehezen tájékozódik, feltehetően zavartan viselkedik. Utolsó ismert ruházata vékony felső, világos farmernadrág, valamint bakancs.

A rendőrség kéri, hogy segítsen, aki tud valamit

A Siklósi Rendőrkapitányság kéri, hogy, aki a képen látható Szabó Jánost felismeri, vagy jelenlegi tartózkodási helyére vonatkozóan információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, a 112 központi segélyhívó telefonszámon, vagy jelentkezzen személyesen a Siklósi Rendőrkapitányságon.

A lánya is segítséget kér

A Facebook-on múlt héten kért segítséget a férfi a lánya. Leírta, hogy mikor tűnt el az édesapja és hogy elindult valahova az idős férfi, de valószínűleg ő sem tudja, hogy hova, mivel demens beteg.

Sántít az eltűnt férfi

A nő tovább információkat is megosztott apjáról: leírta, hogy jobb lábára kicsit sántít és azt is közölt, hogy zavart, nem biztos, hogy meg tudja mondani a nevét, címét. Kákicson kamerafelvétel is készült róla, onnan lehetséges, hogy gyalog indult tovább, de az sem kizárt, hogy busszal folytatta útját – közölte.

Többen is a keresésére indultak

Január 28-ára keresést hirdetett az eltűnt idős férfi lánya a közösségi oldalon. A csapat reggel kilenc órakor indult és több órán keresztül járták Sellye környékét, eredménytelenül.

„Nem adjuk fel”

Sokan kíváncsiak arra, hogy van-e fejlemény az ügyben. A posztok alatt többen is kérdezik, hogy megtalálták-e már a férfit. A lánya az egyik ilyen kérdésre annyit írt: „Sajnos nem, de nem adjuk fel!”

Lehet, hogy valaki befogadta?

A Facebook-on azt is írják, hogy lehetséges, hogy valaki útközben felvette autójával, de azt sem zárják ki, hogy valaki befogadta otthonába, mivel egyik nap szakadt a hó és lehet, hogy valaki segített rajta. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Szabó János – Facebook.com