Véletlenül elejtett négymillió forintot egy férfi Békéscsabán, egész hétvégén kereste a pénzt, ami aztán csodával határos módon meglett.

Elhagyott 4 millió forintot

Elhagyott négymillió forintot egy férfi csütörtökön, Békéscsabán. Ingatlant készült vásárolni, ezért volt nála sok pénz.

Útközben elveszítette a pénz egy részét

Az eladót várta egy megbeszélt helyen, de telefonon útbaigazítást kellett neki adnia. A férfi telefonált, közben ajtót is nyitott, és eközben valahogy elejtette a vételár egy részét.

Kevesebb pénzt kapott az eladó

Ez akkor derült ki, amikor az eladónak átadta a pénzkötegeket. Az eladó megszámolta és azonnal jelezte, hogy nem a kialkudott összeget kapta.

Egy idős ember találta meg

A férfi egész hétvégén kereste a pénzét, gondolkodott rajta, hogyan veszíthette el a négymillió forint, amit közben egy idős ember megtalált és leadott a rendőrségen.

A rendőrség megkereste a bankot

Mivel volt mellette olyan papír, amelyből kiderült, hogy melyik bankban vették fel a nagy összeget, a Békéscsabai Rendőrkapitányság információt kért a banktól – írja a beol.hu

A férfi a rendőrségen érdeklődött a térfigyelő kamerákról

A férfi, aki elveszítette a pénzt, hétfőn reggel ment be a rendőrkapitányságra. Először a pénzről nem szólt semmit, csak arról érdeklődött, abban az utcában, ahol az eladóval találkozott, van-e térfigyelő kamera? A rendőrök visszakérdeztek, hogy miért érdekli ez?

A talált tárgyak osztályán helyezték el a pénzt

Végül kiderült, hogy azért, mert ő veszítette el a négymillió forintot, amit a rendőrök közben biztonságba helyeztek, leadták az önkormányzatnál, ahol a talált tárgyakat őrzik.

Rendőrségi felhívás

A rendőrség a történtek kapcsán ezúton is mindenkit arra kér, hogy vigyázzon a személyes dolgaira, pénzére, irataira, táskájára, mobiltelefonjára! Ha nagyobb összeget vesznek magukhoz, akkor jól zárható táskában vigyék, és csak addig tartsák maguknál, amíg feltétlenül szükséges! A rendőrök személyesen is megköszönték, de ezúton is köszönik a megtalálónak, hogy a négymillió forintot leadta a rendőrségen.

Kiemelt kép: illusztráció