Döbbenetes részletek derültek ki a sátoraljaújhelyi kórházi erőszakról, az eset alatt ugyanabban a szobában két ágyon két ápolónő is édesdeden aludt.

A sátoraljaújhelyi kórházban a gyanú szerint az egyik ápoló, Sz.I:, előbb benyugtatózott, majd megerőszakolt egy öntudatlan női beteget, az esetről a Kékfény.com is beszámolt.

A Blikk információ szerint számos megkérdőjelezhető dolog történ a kórházban az erőszakkal egy időben.

Hasi panaszokkal került kórházba a szerencsétlen nő, a kórház sürgősségi osztályára, egy mindentől távol eső üres kórterem sarkában az ablak melletti, elfüggönyözött ágyat kapta.

Az 53 éves ápoló Sz.I. hajnalban a nő infúziós palackját “ellenőrizte”, erre fel is ébredt a későbbi áldozat, ám hirtelen visszaaludt. Előfordulhat, hogy a férfi szándékosan leszedálta és mikor már úgy gondolta az ápoló, hogy a nő elég mélyen alszik visszament a kórterembe és erőszakoskodni kezdett vele. A nő felriadt az esetre, érzékelve, hogy az ápoló rajra fekszik.

A nő kiabálni kezdett: „Mit csinál? Hagyjon békén! Segítség, megerőszakolnak” – az ápoló gyorsan kiszaladt a szobából. Amikor felkapcsolták a kórteremben a villanyt, kiderült, az erőszak közben a szomszédos, elfüggönyözött két ágyon két ápolónő éppen édesdeden aludt.

A nő unokatestvérén keresztül riasztotta a rendőrséget és később a szembesítésnél felismerte az ápolót, aki mindent tagadott, azt is, hogy a kórterembe ment volna. Ezt tényt a kórház egyik biztonsági kamerája igazolhatta volna, ám ez éppen nem működött ekkor.

Kiemelt kép: Erőszak – Forrás: Kékfény.com