Hatottak az imák a megkéselt Martin családja szerint, a fiú minden valószínűség szerint felépül életveszélyes sérüléseiből. Vasárnap hajnalban két társaság szólalkozott össze a fővárosban, és a vita kis híján tragédiával ért véget.

Az életéért küzdöttek

Az elkövetőt fél nappal később az otthonában elkapták a rendőrök, miközben Martin életéért a kórházban küzdöttek az orvosok. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Martin életéért küzdenek az orvosok

A család arra kérte a rokonokat és ismerősöket, hogy imádkozzanak a fiúért. Úgy tűnik, az imalánc meghozta hatását, ugyanis Martin édesanyja bejelentette, hogy gyermeke túl van az életveszélyen.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

„Köszönöm a sok imát!”

„Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a sok imát! Martin fiam túl van az élet-halálon, visszaadta nekem a mi Urunk, de kérek még mindenkit, imádkozzatok érte” – írta az asszony.

A penge útjában

A Kékvillogó.hu írt arról, hogy véletlenül került a penge útjába az a 18 éves fiú, akit az Erzsébet téren késelt meg egy vele egykorú fiatal vasárnap hajnalban. A sértett életét az unokatestvére mentette meg.

Egy barát miatt robbant ki a balhé

Mint kiderült, Martin egyik barátja miatt robbant ki a konfliktus, ami a késeléshez vezetett. Két társaság szólalkozott össze vasárnap hajnalban. K. Zsolt végül elővette kését és életveszélyesen megsebesítette Martint.

Négyen buliztak szombat éjszaka

„Négyen buliztunk szombat éjszaka. Az egyik haverunk kikezdett K. Zsolt társaságának egyik tagjával. A balhét aztán Martin vitte el, a kötekedő haverunk pedig félreállt” – mondta Erik a Borsnak, és hozzátette: a másik társasággal korábban soha nem találkoztak.

„Kevin miatt történt a baj”

„Kevin és Ramszesz barátunk volt még velünk. Már bánjuk, hogy Kevint bevettük a bandába, mert soha nem volt ránk jó hatással. Most is miatta történt a baj. Ilyen a természete – mondta Erik.

Megtetszett a barátnő

Kevinnek megtetszett K. Zsolt barátnője, ezért beszólogatott nekik. A férfi ezt nehezményezte és elővette a kését. Erik félreállt, Martin pedig a kés útjába került.

A tarkóján érte a fiút a penge

A penge a tarkóján érte a fiút, aki azonnal összerogyott és elvesztette az eszméletét. Az unokatestvér kezdte meg az újraélesztését, amíg a mentők megérkeztek. Odaült hozzá és befogta a sebet, illetve mellkasnyomást alkalmazott.

Felháborító viselkedés

Erik felháborítónak tartja, hogy a történtek óta Kevin felszívódott. „Nyilván K. Zsolt az igazi tettes, mégis, Kevin tehet mindenről. Bosszantó, hogy annyi becsület nincs benne, hogy idejöjjön hozzánk bocsánatot kérni! Még csak nem is érdeklődik Martinról” – fejezte be az unokatestvér. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció