Három héttel a vokányi erdőben tartott misztikus teaszeánsz után még mindig a kórházban van VV Anett, aki hősiesen küzd azért, hogy minél hamarabb teljesen felgyógyuljon. Súlyos sérülései, szilánkos bokatörése után újra kell tanulnia a járást.

Küzd a felépülésért

A Blikk egyik olvasója vette észre a valóságshowhőst a pécsi klinikán, ő úgy látta, hogy hosszú az út még a teljes felépülésig számára, de mindent megtesz, hogy minél előbb rendbe jöjjön.A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nehezen mozog

Először meg sem ismertem, igaz, nem is nagyon figyeltem, mert én is egy hozzátartozómhoz érkeztem látogatóba. Közelebbről azonban már tudtam, hogy ő az, hiszen az utóbbi hetekben sokat olvastam a lapokban róla és arról, ami történt vele. Elég nehezen mozgott, de úgy látszott rajta, nagyon akarja, hogy menjen neki a sétálás – mondta a szemtanú.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Örül, hogy felkelhet

Hozzátette: úgy hallottam, nagyon örült annak, hogy már itt tart és végre felkelhet, járkálhat, mert újra kellett tanulnia járni.

Életmentő operáción van túl

Béres Anett számára hatalmas lépés lehet ez, hiszen sérülései olyan súlyosak voltak, hogy az orvosok egy több mint hatórás operációval tudták csak megmenteni az életét.

Életveszélyes sérüléseket szerzett

Ahogy arról a Budapestkörnyéke.hu hírportál írt róla, a ValóVilág egykori játékosa egy misztikus teaszeánszon vett részt, ahol egy ayahuasca nevű növényből készült főzetet fogyasztott, majd bódult állapotban a közeli erdőbe menekült, végül pedig több kilométerre, egy kapálni induló férfi talált rá egy siklósi szőlősben életveszélyes állapotban: eltört a lába, a bordája, a csont a tüdejét is átszúrta, illetve két csigolyája sérült.

Hosszú gyógyulás vár rá

A pécsi klinikára szállították, ahol az orvosok több mint hatórás életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Béres Anett azóta a gyógyulás útjára lépett, de vélhetően hetekig kórházban kell még maradnia, sőt, minden bizonnyal utána is szüksége lesz majd rehabilitációra.

Megúszhatja maradandó károsulás nélkül

Sajnos, a teljes felépülése nagyon hosszadalmas lesz, az orvosok szerint akár egy évig is eltarthat, de jó esélye van arra, hogy maradandó károsodás nélkül megússza az esetet – mesélte korábban a egy neve elhallgatását kérő informátor.

Megköszönte a támogatást

VV Anett közösségi oldalán egy hosszabb bejegyzésben köszönte meg korábban a rengeteg üzenetet, valamint elárulta, még kórházban fekszik, de már az utolsó műtéten is túl van. Emellett arról is beszélt, hogy óriási a szerencséje, ugyanis úgy tűnik, nem lesz maradandó sérülése.

Eljárás indult

Amint azt a BudapestKörnyéke.hu is megírta a Baranya Megyei Rendőr- főkapitányság korábban közölte, hogy ismeretlen tettes ellen indítottak eljárást, kábítószer birtoklásának gyanúja miatt.

Ki a sámán?

A feltételezett sámán személyével kapcsolatban sokan találgatni kezdtek, a közösségi profiljait több zárt csoportban is megosztották. A nő, aki a szeánszot tarthatta azonban törölte weboldalát, letiltotta az ott feltüntetett telefonszámot, sőt a Facebook-oldalát is felfüggesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: VV Anett