Szerelemre vágyik és kész új életet kezdeni a kelenföldi gyilkos öngyilkosság áldozatának férje. Bronz Gábor akkor veszítette el a feleségét, amikor egy férfi egy toronyház 14. emeletéről kivetette magát, és éppen a kapun kilépő kétgyermekes családanyára zuhant.

Mindketten meghaltak

Július 31-én vasárnap volt két éve annak, hogy egy férfi kivetette magát Budapesten, egy kelenföldi toronyház 14. emeletéről és éppen a kapun kilépő kétgyermekes családanyára zuhant. Erzsébet és az öngyilkos is azonnal meghalt. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nagy összefogás segített

Ahogy a Budapestkörnyéke.hu hírportálon beszámolt róla, a tragédia pillanatában az anya az akkor 6 hónapos Boglárkával, illetve a 3,5 éves Mártonnal indult volna sétálni. A kislánynak még anyatejre volt szüksége, de a felhívásra rengeteg fiatal édesanya jelentkezett, így a csecsemőnek bőven jutott az éltető táplálékból. A BudaPestkörnyeke.hu megírta, hogy a főváros környéki anyukák összefogtak és rendszeresen ellátják anyatejjel a családot.

Nőnek a gyerekek

Azóta mindkét gyermek szépen fejlődik. A fiú ősszel már nagycsoportba megy az óvodában, miközben a húga is egyre többet beszél.

Új életet kezdene a férfi

Boglárkához sok türelem kell, de ez így van rendjén. Feszegeti a határait – mesélte Erzsébet özvegye. Bronz Gábor a felesége halála utána a Kispesten élő szüleihez költözött a gyerekekkel, és a mai napig ott lakik. Mostanában kezdte el érezni magában az erőt, hogy új életet kezdjen.

Nem mennek vissza Kelenföldre

Nem terhelhetem édesapámékat az idők végezetéig. Ők ugyan sosem éreztetik velem, hogy önállósodnom kellene, de én úgy vélem, a legfőbb ideje talpra állnom. A gyerekekkel el fogok költözni, de az biztos, hogy Kelenföldre nem megyünk vissza. Túlságosan fájóak az emlékek – mondta a Borsnak a gyászoló férj.

Várja a nagy Ő-t

Nem Erzsébet halála örökre fájni fog, de rájöttem, hogy idővel meg kell próbálnom pótolni a pótolhatatlant. A gyerekeknek is úgy lenne a jó. Már vágyom egy új szerelemre, de a társkereső oldalakban nem hiszek. Bízom benne, hogy egy nap szembejön velem a nagy Ő. Nem zárkózhatom el a boldogság elől, és hiszem, Erzsébet is azt akarná, hogy társra találjak, aki Boglárkát és Mártont is szeretettel fogadja, neveli veszi körül – osztotta meg gondolatait az édesapa.

„Ott van anya!”

Boglárka szinte egyáltalán nem beszél róla, hiszen nem is emlékszik az anyukájára, de Márton olykor megemlíti. A minap éppen azt mondta nekem, hogy „Apa, téged szeretlek a legjobban a világon”. Aztán rövid csend után hozzátette, hogy „és anyát”. Ha egy ideig nem használom a telefonomat, képek kezdenek rajta felugrani képernyővédőként. Ha Erzsébeté jelenik meg, a fiam felismeri őt, és boldogan felkiált: Ott van Anya!

Érzékeny fiú

„Egyik nap Márton megkérdezte tőlem, hogy anya miatt sírok-e. Nem hazudtam neki, igennel válaszoltam. Ő ezután megölelt. Csodálatos érzékenység van a kisfiamban” – mondta Gábor.

Buszsofőrből úszómester

A kislányom nemrég múlt kétéves, így nem maradhattam tovább gyeden. Szerettem volna visszamenni a BKV-hoz buszvezetőnek, de egy kisebb baleset közbejött. Miközben Mártont öltöztettem, eltörtem az ujjamat. Ezért egy kicsit csúszott a munkába állásom, és a karrierem is más irányt vett. Jelenleg úszómesterként dolgozom. Itt is észnél kell lennem, de a munkám most jóval stresszmentesebb – magyarázta Gábor, és hozzátette: most az a legfontosabb, hogy apaként helytálljon.

Imádkoznak az édesanyáért

Hozzátette: Az évforduló előtt egy nappal megyek a gyerekekkel Erdélybe, Erzsébet családjához. Szorosan tartjuk a kapcsolatot. Bizonyára lesz egy megemlékezés, és egy misére is elmegyünk, hogy a feleségemért imádkozzunk. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: ebből az újbudai házból ugrott ki a férfi – Forrás: MTI