Tragikus baleset történt Csehinél. Egy autó csapódott a fák közé, a kocsiban hárman utaztak, köztük a 20 éves ikerpár, amelynek egyik tagja életét vesztette. A tűzoltók fákat vágtak ki, hogy hozzá tudjanak férni a roncshoz.

Fának csapódott

Borzalmas csattanással és fékcsikorgások közepette csapódott a fák közé május 6-án hétfőn este egy kocsi Csehi külterületén. Az autó  egyszer csak letért az útról és egyenesen a fás-erdős területre vágódott a levegőben, majd a tetejére borulva megállt.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Nem tudtak hozzáférni az autóhoz

A tűzoltókat és a mentőket azonnal riasztották a horrorbalesethez, de nem tudtak rögtön odajutni a kocsihoz, ugyanis a becsapódáskor letört ágak és az erdős terület valósággal eltorlaszolták azt.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Kivágták a fákat

„Elhagyta a főutat, a fák közé sodródott és a tetején állt meg egy személyautó Csehi közelében. A vasvári önkormányzati és a csehimindszenti önkéntes tűzoltóknak először a területet meg kellett tisztítaniuk, hogy hozzáférjenek a személyautóhoz. Az egységek motoros láncfűrésszel több fát eltávolítottak, majd kerekeire állították és áramtalanították a járművet – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság. 

Hárman utaztak az autóban

Az autóban három fiatal utazott, akik közül ketten nemcsak testvérek, hanem ikertestvérek voltak, míg harmadik, tizenéves társuk sokak szerint a testvérek egyik rokona volt.

Ebben az autóban utaztak a fiatalok

Forrás: Csehimindszent Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Életveszélyesen megsérült

Az egyik 20 éves iker és tizenéves társa csodával határos módon karcolásokkal megúszta a horrorbalesetet, úgy tudni, ők saját lábukon hagyták el a roncsot. A harmadik férfi, a 20 éves B. Zsolt azonban beszorult a roncsba, őt két másik társa emelte ki az autóból, később pedig a mentők kórházba vitték az élet és halál között lebegő férfit. 

Meghalt a fiú

Bár a kórházban mindent megtettek azért, hogy megmentsék az életét, Zsolt olyan súlyosan megsérült, hogy nem sokkal a beszállítása után meghalt. Családja, barátai és ismerősei összeomlottak a történtek után, most százak gyászolják a kocsiban utasként ülő fiatalt.

A testvére vezette az autót

Egyik ismerősük azt írta, hogy bele sem mer gondolni, az autóban utazó testvére milyen állapotban lehet: „Olyat is hallottunk, hogy ő vezette a kocsit. Ez még szörnyűbb érzés lehet neki, mert ahogy mi tudjuk, nagyon jó testvérek voltak, szerették egymást”.

Több fát kivágtak a tűzoltók

Forrás: Csehimindszent Önkéntes Tűzoltó Egyesület

Halálos baleset volt itt korábban

112 Press szerint nem ez az első tragédia, ami ezen a helyen történt:  8 évvel ezelőtt, 2016 januárjában egy lengyel sofőr is hajszálra pontosan itt szenvedett balesetet. Méghozzá kísértetiesen hasonló módon: ugyanígy a fák közé csapódott. Akkor a sofőr vesztette életét a balesetben.  A Kékvillogó legfrissebb híreit ide kattintva éred el! A Facebookon már 341 ezernél is többen követnek minket.

Kiemelt kép: helyszíni felvétel – Forrás: Csehimindszent Önkéntes Tűzoltó Egyesület