Két fiatal lány eltűnése kapcsán nyomoz jelenleg is a rendőrség, a 16 éves Erika, és a 17 éves Viktória Budapesten, a 8. kerületi gyermekotthonból tűntek el, azóta pedig életjelet nem adtak magukról.

Nem ad életjelet magáról

Erika eltűnése kapcsán a police.hu azt írja, a rendelkezésre álló adatok szerint a 16 éves lány 2021. szeptember 11-én egy 8. kerületi gyermekotthonból ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ezt viselte az eltűnésekor

Zsoldos Erika körülbelül 155 cm magas, vékony testalkatú, hosszú, barna hajú, barna szemű. Eltűnésekor fekete felsőt, fekete nadrágot és sportcipőt viselt.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a fiatal lányról:

Fotó: police.hu

Viktória eltűnése kapcsán pedig azt írja a rendőrség honlapja, a rendelkezésre álló adatok szerint a 17 éves lány 2021. szeptember 10-én engedélyezett kimenőjéről nem tért vissza egy 8. kerületi gyermekotthonba, azóta életjelet nem adott magáról, a rendőrök jelenleg is keresik.

Ez is érdekelhet:

Személyleírása

Bobos Viktória körülbelül 160 cm magas, hosszú, barna hajú és barna szemű.

A lány fotója:

Fotó: police.hu

Ezt kéri a rendőrség

A Budapesti Rendőr-főkapitányság 8. Kerületi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki Bobos Viktória vagy Zsoldos Erika tartózkodási helyéről információval rendelkezik, akár névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában elérhető, 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, illetve a 112-es díjmentes segélyhívó számon.​ A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: A lányok fotója – Forrás: police.hu