Meghalt egy motoros szerda délután Kocsérnál – közölte a rendőrség a honlapján akkor. Mint írták a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a baleset a Kőröstetétlent és Kocsért összekötő úton történt, a férfi egy kanyarban elvesztette uralmát járműve felett, lesodródott az útról és szalagkorlátnak ütközött. A 35 éves abonyi férfi a helyszínen meghalt.

Idős nagyszüleivel élt

Azóta kiderült, hogy az áldozat, a 35 éves Csaba, akinek a szülei korábban meghaltak, ezért a nagyszüleivel élt, most pedig a temetésére gyűjtenek. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Nagyon szerény srác volt

A férfit a motorostársai, családja és barátai egyaránt gyászolják, s azt mondják Csaba egy nagyon szerény, jó srác, ügyes motoros volt. A férfi idős nagyszüleivel élt együtt, mert a szülei korábban meghaltak.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Nehéz helyzetben a család

Sajnos a nagyszülők most nagyon nehéz helyzetbe kerültek, ugyanis nem elég, hogy elveszették szeretett unokájukat, de pénz szűkében is állnak.

Gyűjtés indult

Emiatt most gyűjtés indult a számukra, hogy a temetés körüli költségeket tudják rendezni, és méltó búcsút tudjanak venni Csabátó, írja a Ripost.

Segítséget kérnek a családnak

„Ezért most arra kérlek titeket, hogy aki csak tud, 1 liter benzin, 1 doboz cigi árával segítsen!Doboz az asztalomon, már sajnos máskor is meg kellett mutatunk a motorosok összetartását, segítsünk most is!” – írják a Side By Side Motor oldalán.

Így lehet segíteni

A Side By Side Motor oldalán azt is írják, „Rengetegen kérdeztétek,hogy utalással tudtok – e segíteni szerencsétlenül járt motoros társunk temetési költségeit előteremteni.” így az oldalon megosztották a számlaszámot, ahova utalni lehetséges, ezzel is bárki hozzájárulhat a temetés költségeihez.

Ide várják az adományokat

Erre a számlára lehet utalni :11773456 – 02002053 OTPKirály Sárándi GrétaKözlemény : ellenszolgáltatás nélküli adomány.Ha valaki külföldről szeretne utalni :IBAN : HU37 1177 3456 0200 2053 0000 0000BIC (SWIFT) kód : OTPVHUHB A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Itt a teljes poszt:

Kiemelt kép: Helyszíni felvétel – Forrás: Side By Side Motor