Trélert szállító kisbusz és személyautó ütközött éjszaka az M1-esen a hegyeshalmi határnál.

Ütközés az autópályán

Összeütközött egy trélert vontató kisbusz és egy személyautó az M1-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a hegyeshalmi határátkelő közelében, a 170. kilométernél. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Oldalára borult a kisbusz

Az ütközés erejét jól mutatja, hogy a karambol során az oldalára borult a tréleres kisbusz. A műszaki mentést végző mosonmagyaróvári hivatásos tűzoltók áramtalanították – írta a katasztrófavédelem.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

A mentők is a helyszínen

A személygépkocsi valamivel távolabb, a belső sávban állt meg, és ugyancsak a sztráda belső sávjában van egy másik kisbusz, amelyet a tréleren szállítottak. A mentők is megérkeztek a baleset helyszínére, ahol egy sávon haladt a forgalom. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Száguldás a halálba

A Kékvillogó.hu számolt be arról, hogy szörnyethalt egy 33 éves férfi, miután kocsijával letért az útról és óriási sebességgel fának csapódott péntek este Pócspetrinél. A roncsba szorult sofőrön több arra haladó is próbált segíteni, de akkor már nem élt. Azt nem tudni, hogy miért tért le az útról, de legalább 170-nel ment.

Szinte semmi sem maradt a kocsiból

Egy félpár cipő a roncsok között, a szélvédő és a karosszéria is teljesen összegyűrődött, az autó eleje szinte eltűnt – ez a látvány fogadta a rendőröket és a tűzoltókat, miután hatalmas sebességgel a fának csapódott egy 33 éves férfi a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei Pócspetri közelében.

Azonnal meghalt

„Eddig tisztázatlan körülmények között egy személygépkocsi lesodródott az útról és fának ütközött. A baleset következtében a járművezető egy 33 éves férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette” – nyilatkozta a vármegyei rendőrség szóvivője Hrenkó Péter.

Próbáltak rajta segíteni

Több autós is észrevette a brutális balesetet. Az egyik a szemtanú azt mondta, két-három perccel azelőtt történhetett a tragédia, mielőtt odaért. Az a hölgy, aki először megállt, hívta a mentőt, beszélt a diszpécserrel” – nyilatkozta a férfi.

Azt is megnézték, nem repültek-e ki az autóból

A diszpécser mondta a nőnek, hogy nézze meg, hogy van-e pulzusa, de a hölgy már nem érezte, hogy lenne. „Mi addig ott 2-3 emberrel körülnéztünk, megnéztük, hogy van-e az autóban még valaki, vagy hogy nem repült ki esetleg valaki az autóból” – fogalmazott.

Előkerült a feszítővágó is

A sofőr körülbelül 170-nel száguldott Nyírbátor felé, mikor hirtelen letért az útról, majd 50 méter után fának ütközött. Nem kizárt, hogy műszaki hiba vagy rosszullét okozhatta a tragikus balesetet. „A Kállósemjén és Nyírbátor között történt péntek esti balesethez a nyírbátori hivatásos tűzoltók vonultak, a beavatkozók feszítővágó berendezés segítségével emelték ki a jármű sofőrjét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció