Gyanúsítottként hallgatta ki a rendőrség azt a híres énekesnőt, akire tavaly ősszel talált rá önkívületlen állapotban a főbérlője. A kereskedelmi televíziók sztárja kábítószert és alkoholt is fogyasztott, ezután ereit több helyen is felvágta. További négy személy ellen is vizsgálat folyik, feltehetően a fiatal nő tőlük szerezte be a kábítószert. 

Mentők vitték kórházba

Mint arról a Kékvillogó.hu is beszámolt, egy népszerű énekesnőt 2022. október 27-én egy angyalföldi ingatlanból rendőri kísérettel, bódult állapotban szállították a mentők kórházba. A hírességnek mély vágások voltak a karján, a toxikológiai vizsgálat pedig nagy mennyiségű kokaint mutatott ki a szervezetében. 

Főbérlője mentette meg az életét 

Az egykori tehetségkutató versenyzőjének óriási szerencséje volt. Ugyanis főbérlője, miután nem tudta elérni telefonon, a helyszínre ment. Ő hívta a mentőket, ugyanis a fiatal nő  szervezetében alkoholt, erős nyugtatót és kokaint is találtak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

A földön feküdt

A mentősöket a földön fekvő, sérült kezű énekesnő látványa fogadta, a sérüléseit a helyszínen nyomókötéssel ellátták, majd szirénázva a legközelebbi kórházba vitték. Ha nem érkezik időben a segítség, könnyen tragédia lehetett volna a görbe estéből. 

Kis adag is elég lehet a tragédiához

„A baj mértéke függ a mennyiségtől is, de ha ilyen hármas kombinációról beszélünk, egészen kis adag is elég egy esetleges tragédiához, mert ezek a szerek előnytelenül hatnak, főleg együtt. Mindhárom szer egyenként is kockázatos, az együttes hatásuk pedig nehezen kiszámítható” – mondta az eset után dr. Funk Sándor.

Drogkereső kutyák mentek a helyszínre

Az otthonát közvetlen a történtek után nyomozók és drogkereső kutyák hada lepte el, akik további nyomok és bizonyítékok után kutattak. Eljárás is indult az ügyben. A szomszédok az eset után azt mondták, azt hitték meghalt a híres szomszéd. 

Sok bulit rendezett

A ház több lakója is azt mondta, hogy elegük van, mert folyton hangoskodás hallatszik a híresség lakásából. A szomszédok azt is elmondták, hogy a fiatal énekesnő többször is rendezett már bulit a lakásán. Ilyenkor rendkívül nagy a hangzavar, hangos a zene is. 

Gyanúsított lett az énekesnő

A Budapesti Rendőr-főkapitányság a Blikknek most azt írta, az ügyben azóta újabb fejlemények vannak. A fiatal énekesnőt gyanúsítottként már kihallgatták, sőt, további személyek keveredtek az ügybe. 

A dílereket is kihallgatták

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Főosztálya egy fiatal nőt kábítószer birtoklása vétség miatt hallgatott ki gyanúsítottként. Az eljárás során a nyomozók további négy személyt azonosítottak, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki. A folyamatban lévő nyomozás érdekében bővebb tájékoztatást adni nem áll módunkban” – állt a hivatalos közleményükben.

Így történik az eljárás

Ezek alapján tehát nemcsak a hírességet, hanem további négy személyt is előállítottak. „Ilyen ügyekben a kihallgatás első lépése, hogy megkérdezik, az adott illetőt, kiktől szerezte be a kábítószert. Ha a gyanúsított együttműködő és terhelő vallomást tesz a beszerzőjére, illetve további személyeket is megnevez, akik szintén ugyaninnen kapták a tiltott szereket, adott esetben elmondja, ő kikkel osztotta meg a kábítószert, azzal a saját helyzetén javít. A nyomozásban való együttműködés, új, előremutató információk megosztása korlátlanul enyhíthetik a rá kiszabható büntetést. Ebben az esetben is valószínűsíthető, hogy ez történt2 – mondta a jogi szakember. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu