Az édesanya Jordániában szenvedett súlyos balesetet, egy fotó készítése közben zuhant le egy szikláról. Nem élte túl a balesetet. A gyászoló fiú megtörten azt mondta: nem lehet szavakba önteni, amit most érez.

Döbbenetes tragédia

Amint arról a Kékvillogó.hu beszámolt, döbbenetes tragédia történt nemrégiben Jordániában, egy magyar nő szelfizés közben zuhant a mélybe, az életét már nem lehetett megmenteni. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Fitnesztrénerként dolgozott

Kozma Zsuzsa fitnesztrénerként dolgozott, Fittmóka néven lehetett rátalálni a közösségi oldalon, posztjainak tanúsága szerint pedig gyerekeknek és időseknek egyaránt rendszeresen tartott tornákat. A fiatal nő szentül hitte, hogy mozgással és tudatos táplálkozással hosszú-hosszú éveken át megőrizhetjük az egészségünket. Neki azonban egy szörnyű baleset miatt nem adatott meg a hosszú élet.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Jordániában történt

A fitnesztréner Jordániában tartózkodott, amikor egy szerencsétlen baleset következtében életét vesztette. Úgy tudni, hogy Zsuzsa egy szelfit készített magáról, azonban a szikla szélén, amin állt, megcsúszott és a mélybe zuhant.

Budapesten élt

Kozma Zsuzsa egyébként Kisvárdán született, ám már évek óta Budapesten élt, halálhírét egy közeli ismerőse is megosztotta a közösségi oldalon. A bejegyzés alatt százával kezdtek el özönleni a részvétnyilvánítások, a kommentelők értetlenül állnak a tragédia híre előtt. Persze a legtöbben arról érdeklődnek, mi is történt pontosan, a posztoló egy válaszban ezt is leírta.

Ez történhetett

Zsuzsa úgy tudni Jordániában volt kísérője egy hegymászó csoportnak, azonban egyedül hagyták, biztosítás nélkül. A nő állítólag ekkor mászott fel egy sziklára, ahol lótuszülésben készített magáról egy képet, amikor azonban felállt, megcsúszott és a mélybe zuhant.

Várnak, hogy hazahozhassák

Az idő múlásával nemhogy tisztulnának az eset körülményei, inkább egyre több a kérdőjel a fitneszedző gyászoló fiában. A Blikknek nyilatkozó fiú elmondta, még vizsgálják a baleset körülményeit Jordániában, ők pedig arra várnak, hogy szeretett édesanyját hazahozhassák.

Több millió forint a szállítás

„Egy céget kell megbíznunk vele, a költsége pedig sok-sok millió forintba kerül. Minden támogatás jól jön, de a családdal közösen azt a döntést hoztuk, hogy ez a mi tragédiánk, nem szeretnénk mártírt csinálni magunkból. Sajnos nagyon rosszindulatúak az emberek, nekünk kell megoldanunk a problémáinkat” – fogalmazott az áldozat gyereke.

Szavakba nem önthető

„Nem lehet szavakba önteni azt, amit most érzek” – tette hozzá. Azt is elmondta, hogy édesanyjával múlt kedden beszélt utoljára. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kell egy felelős

Kérdés, hogy valóban szelfizés közben zuhant-e a mélybe a fitneszedző, vagy csak egy tájképet csinált. Ez akkor derülhet ki, ha a család megkapja a telefonját. A fia mindenesetre váltig állítja: muszáj, hogy legyen felelőse a tragédiának.

Kiemelt kép: illusztráció