Még szinte le sem csengett a híre annak, amikor G.w.M nyomott egy nagyobb gázfröccsöt az autójának a Petőfi hídon, miközben L. L. Junior a saját autójában ülve videózta, máris újabb helyen illetlenkedett a rapper: ezúttal egy iskola előtt tette ki a négyesindexet, amíg bement egy pékségbe. Tilosban parkolásért most újabb tízezreket csengethetett ki.

Videóra vették

Ahogy arról a BudapestKörnyéke.hu is beszámolt, rendőrségi eljárás indult, miután L. L. Junior kitett egy videót, milyen jót száguldozott egyik este G. w. M-mel a Petőfi hídon. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kis gázfröccs, de semmi verseny

„Egy 400 méteres szabad szakaszán az útnak adtunk egy kisebb gázfröccsöt, azután pedig rögtön lefékeztünk. Nem volt sem száguldozás, sem versenyzés” – jelentette ki L. L. Junior azt követően, hogy kikerült Instagram-oldalára a videó.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Száguldás a hídon

A felvételek tanúsága szerint az előadóművész 100 km/h-val hajtott át a Petőfi hídon, miközben felvette a mellette haladó G. w. M-t is, aki ugyancsak nagy sebességgel haladt tuningolt BMW-jével. Itt egyébként 50 km/h a legnagyobb megengedett sebesség.

A rendőrség vizsgálódott

A Budapesti rendőr-főkapitányság (BRFK) azt írta, hogy hivatalból vizsgálatot indítottak. Ennek keretében vizsgálták a videón látottak tartalmát.

Íme, a büntetés

Közleményükben aztán azt írták, hogy „a Budapesti Rendőr-főkapitányság a megengedett sebesség túllépése miatta két járművezetővel szemben fejenként 90 ezer forint közigazgatási bírságot, valamint 6-6 közlekedési előéleti pontot szabott ki, míg a vezetés közben kézben tartott mobiltelefonnal videózás miatt a jogszabályban rögzített húszezer forint pénzbírságot szabta ki, valamint három közlekedési előéleti pontot rögzített”.

Újabb bírság

Most újabb 130 ezer forintot csengethetett ki a rapper. Történt ugyanis, hogy a tanév kezdetével a Mester utcai középiskola előtt kapták el, amint tilosban parkolt – írja a Bors.

Kávézgatott

G.w.M az oktatási intézmény mellett lévő pékségben járt. Addig is – biztos, ami biztos – kitette az elakadásjelzőt. Egy iskolai dolgozó buktatta le. A szemtanúk szerint legalább fél órát töltött el ott, a kocsija addig elállta az iskola bejáratát. Kávézgatott az ismerőseivel.

Megbüntették

Az iskolai alkalmazott nem csak lefotózta az autót, de feljelentést is tett, a rendőrség pedig azonnal vizsgálatot indított. Az ügyet most zárták le. A BRFK sajtóosztálya a lapnak elmondta, hogy szeptember 12-én reggel egy 9. kerületi középiskola kapubejárója előtt szabálytalanul parkoló autó vezetőjére 130 ezer forint pénzbírságot szabtak ki.

Szabálytalanul parkolt Kern András is

Az utóbbi időben nem ő volt az egyetlen ember, akit tilos parkoláson értek. Ahogyan azt korábban megírtuk, Kern Andrást is járdán parkolásért meszelték le. A Frankel Leó út és a Margit körút sarkán található pékség előtt nincs parkoló, ezért dönthetett a szabálytalan parkolás mellett a Kossuth- és Jászai Mari díjas színművész.

Nem tartja magát különleges embernek

Az RTL-nek Kern András elismerte, hogy szabálytalanul állt meg a pékség előtt, ugyanakkor hangsúlyozta, mindössze négy percre ugrott be. „Nem azért állok én oda, mert valami különleges embernek tartom magam” – mondta, hozzátéve: sietett, és nem tartja akkora nagy ügynek az egészet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: G.w.M és párja, Kulcsár Edina – fotó: illusztráció