Rendőri kísérettel jutott túl a dugón egy Pest megyei apuka, aki vérző fejű gyerekéhez sietett haza. Szerencsére a mentők is időben odaértek a sérült kisfiúhoz.

A férfi az autópálya leállósávjában igyekezett kikerülni a kocsisort, szerencséjére azonban rendőri segítséget is kapott, hogy minél hamarabb hazajusson.

Megható történetet osztott meg a Facebookon egy érdi férfi, akinek motoros rendőrök segítettek minél gyorsabban hazajutni az orvosi segítségre szoruló gyerekéhez.

FIGYELEM! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Incze Csaba szombaton egy horgászversenyen volt, amikor felhívta a felesége, hogy azonnal induljon haza, mert a másfél éves kisgyerekük megsérült, dől a vér a fejéből és mentőt hívtak hozzá.

Az édesapa rögtön el is indult Törökbálintról Érdre, de mivel hétvége volt és sokan mentek kocsival a Balaton felé, az autópályán nagy dugó alakult ki. Csaba viszont nem akart várni, ezért lesz, ami lesz alapon úgy gondolta, óvatosan a leállósávban halad tovább, hiszen vészhelyzet volt.

“Szerencsére találkoztam két motoros rendőrrel, akik éppen végeztek egy igazoltatással. Elmondtam nekik a sztorit remegő hangon. KÉRDÉS NÉLKÜL felhúzták a kesztyűt és a bukót, már indultunk is rendőri kísérettel Érdre. Még ők kértek elnézést a lehajtónál, hogy nem tudnak tovább kísérni!” – írta a férfi.

Mire az édesapa hazaért, már a mentő is megérkezett, egy perc múlva pedig a két rendőr is ott termett, hátha még kell segíteni valamiben.

Kiemelt kép: illusztráció