“Fogja már be!” Hangzott el a videón, majd a Nyugati pályaudvaron a biztonsági őr akkora pofont adott egy idős férfinek, hogy az elesett, egy másik férfit pedig úgy megköktek, hogy az ráesett a már fekvő férfire. A videó a cikkünk alján nézhető meg.

A videót egy olvasónktól kaptuk nemrég került fel a Facebookra. Úgy tudjuk, hogy a felvétel a Nyugati pályaudvaron készült.

A felvételen az látszik, hogy a biztonságiak két idős férfivel beszélgetnek, majd a biztonsági őr úgy pofán csapja az egyik idős férfit, hogy az elterül a pályaudvar folyósólyán.

Ezt követően a másik idős férfit úgy meglökik a biztonsági őrök, hogy az ráesik a földön fekvő férfire, közben a biztonságiak azt kiabálják, hogy „ne videózz má!”.

A videóra a MÁV azt írta a felvétel készítőjének, hogy a MÁV pályaudvarokon küldő biztonsági cég lát el őrző-védő feladatokat. A felvételen látható vagyonőrök nem állnak a MÁV alkalmazásában, velük szemben a munkáltatójuk tud eljárni.

A vasútállomásokon és a vonatokon nincs helye ilyen durva bánásmódnak és attrocitásoknak. Amikor értesült a MÁV biztonsági szolgálata a ma reggeli felvételről, felvette a kapcsolatot a szolgáltatóval és felkérte az ügy azonnali kivizsgálására – írta a MÁV.

Kiemelt kép: részlet a videóból