A Somogy megyei Sávoly közelében személyi sérüléses baleset történt, ami miatt a főváros irányába sávkorlátozás van érvényben. Szintén forgalomkorlátozásra kell számítani a 6-os számú főúton, Adonynál, míg a rendőrök befejezték a helyszínelést és feloldották a korlátozást a mezőhéki vasúti átjárónál történt balesetnél.

Motorbaleset történt Sávolynál

A rendőrség jelentése szerint június 12-én, 14 óra 30 perc körül az M7-es autópálya 183. kilométerszelvényében eddig tisztázatlan körülmények között egy motorkerékpáros nekiütközött egy szalagkorlátnak. A sofőr a balesetben megsérült. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Itt történt a baleset

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Forgalomkorlátozás van érvényben

A helyszínelés és a műszaki mentés idejére a rendőrök lezárták az érintett útszakasz külső- és a leállósávját. A forgalom a belső sávban halad.

Baleset volt a 6-os számú főúton is

Személyi sérüléssel járó baleset történt június 12-én 10 óra körül a 6-os számú főút 55-ös kilométerszelvényében, Abony közelében. A balesetben három autó ütközött össze.

Három autó szenvedett balesetet

Baleset a 6-os számú főúton – Forrás: Police.hu

Félpályás lezárás

A 6-os számú főúton történt balesetben a helyszínelés és a műszaki mentés még tart, azonban félpályás lezárás mellett tovább haladhat a forgalom.

Befejezték a helyszínelést a mezőhéki balesetnél

Mint írtunk róla, egy autós egy személyvonatnak ütközött neki, amikor a sofőr a tilos jelzés ellenére a sínekre hajtott június 12-én, 9 óra 25 perc körül. A becsapódás következtében az autó az útszéli árokban kötött ki, míg a vezetőt a helyszínre érkező tűzoltóknak kellett kiemelniük a roncsból.

Belökte a vonat a kocsit az árokba

Mezőhéki baleset – Forrás: Police.hu

Helyreállt a közlekedés

A rendőrség tájékoztatása szerint a mezőhéki baleset helyszínelése és a műszaki mentés befejeződött, és mind a közúti, mind a vasúti közlekedés rendje helyreállt. Az elsődleges orvosi vélemény szerint az autó sofőrje nyolc napon túl, míg a vele utazó gyerek nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Mezőhéki baleset – Forrás: Police.hu