Súlyos baleset történt a Pest megyei Dunaharasztiban. A város fő útján egy autó ütközött össze egy motorossal.

Összeütköztek

Egy személyautó csapódott neki egy motorosnak Dunaharasztiban, az 510-es úton, a Fő úton. A baleset a zsúfolt úton történt, a Remiz épületénél – írja a Dunaharasztionline.hu.

Hatalmas a dugó

A baleset miatt a Fő utat teljes egészében lezárták, óriási a torlódás a környéken. A roncsoktól az autók mozdulni sem bírnak, sőt az érintett útszakaszon közlekedik egy menetrend szerinti busz is. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Mentőhelikopter is érkezett

A baleset helyszínére egy mentőhelikopter is érkezett, amely az állapota stabilizálása után kórházba szállította a súlyosan sérült motorost.

Még helyszínelnek

A helyszínelést és a műszaki mentést követően indulhat újra a forgalom az érintett szakaszon. Azoknak, akik arrafelé mennek, érdemesebb kerülniük, a forgalmat rendőrök irányítják.

Mezőhéken egy autós ütközött a vonattal

A rendőrség szerint egy másik balesetben egy autós ütközött egy személyvonattal a mezőhéki vasúti átjáróban június 12-én, 9 óra 25 perc körül. 

Összetört az autó az ütközésben

Mezőhéki baleset – Forrás: MTI/Donka Ferenc

Sínekre hajtott

A sofőr a tilos jelzés ellenére a sínekre hajtott, ahol összeütközött a Szentesről Szolnok irányába tartó személyvonattal. A becsapódás következtében az autó az útszéli árokban kötött ki, míg a vezetőt a helyszínre érkező tűzoltók emelték ki a járműből.

Mentőhelikopterhez vitték az egyik sérültet

Mezőhéki baleset – Forrás: MTI/Donka Ferenc

Mentőhelikopter vitte el a sofőrt

A balesetező autó sofőrjét mentőhelikopter szállította el, a vele utazó gyermekét pedig mentőautóval vitték kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb cikkeit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik