Kislányával biciklizés közben gázoltak halálra egy 37 éves családanyát a Baranya megyei Újpetrén. Annamária a helyszínen meghalt, míg a 12 éves Ramóna életéért harcolnak az orvosok. Az egész település a kislányért imádkozik.

Halálra gázolták a nőt

Egy boldog, családi kerékpározás fordult tragédiába a Baranya megyei Újpetrén szombat délután. A 37 éves K. Annamária 12 éves kislányával, Ramónával indult egy kis tekerésre a kellemes, kora nyári napon, amikor a helyi Kossuth utcában egy autó elgázolta anyát és lányát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

A kislány életveszélyes állapotban van

Bár a helyszínre azonnal megérkezett a segítség, kiderült, hogy Annamária olyan súlyosan megsérült, hogy életét már nem lehetett megmenteni, míg a kislánya még most is életveszélyes állapotban fekszik a kórházba. 

Többször megműtötték a kislányt

A biciklisek a főúton mentek, amikor a kocsi hátulról elgázolta őket. Az ütközés olyan erejű volt, hogy az autónak betört a szélvédője, és a motorháztetője is behorpadt. Az RTL Híradó úgy tudja, a kislánynak több életmentő műtétje is volt a baleset éjszakáján. 

Vidám nő volt

„Alig egy nappal korábban még beszéltünk, és Ancsi olyan vidám és mosolygós volt, mint mindig, a kislányairól mesélt, akiket mindennél jobban szeretett” – mondta a Borsnak a tragikus körülmények közt elhunyt asszony ismerőse.

Két gyermeket neveltek

„Gyönyörű család volt mindig az övék, férjével, Sanyival nagyon szépen nevelték Ramónát, és a kétéves kishúgát. Boldog házasságban éltek és nagyon szerették egymást Sanyival, akik mindketten a két imádott kislányukért éltek”.

Bíznak a kislány felépülésében

A család nemrég átélt már egy tragédiát, Annamária édesanyja hunyt el. Most bíznak abban, hogy a 12 éves kislány fel fog épülni.

Mindenki imádkozik

„Bele sem merek gondolni, hogy Sanyi min mehet keresztül most, hiszen a feleségét elvesztette, a kislánya pedig élet és halál között lebeg, miközben a másik kislányát is nevelnie kell. Most mindenki azért imádkozik és szorít, hogy Ramóna életét sikerüljön megmenteni”.

Nyomoz a rendőrség

Egyelőre nem tudni, hogy pontosan hogyan történt a baleset, a rendőrség nyomoz az ügyben, amit szakértők segítségével vizsgálnak majd a továbbiakban. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Itt történt a baleset

Kiemelt kép: illusztráció