Két holttestet találtak szombat hajnalban egy szegedi lakásban. A rendőrség emberölés miatt kezdte meg a nyomozást.

Két holttestet találtak

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2023. május 13-án hajnalban egy szegedi lakásban két holttestet találtak. Idegenkezűség gyanúja felmerült, a nyomozók vizsgálják az eset körülményeit. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Emberölés miatt nyomoznak

A rendőrség emberölés bűntett gyanúja miatt indít eljárást a történtek miatt Csongrád-Csanád vármegyében – írja a police.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Áprilisban is gyilkosság történt

Legutóbb bő egy hónapja, április elsején történt gyilkosság Szegeden, akkor egy férfi a saját testvérét ölte meg, majd magával is végzett.

Mindent kiderítenek

A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a helyszínre érve megállapították, hogy a bejelentés valós, a lakásban két férfi holttestét találták meg. Emberölés bűntett megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, vizsgálják az eset körülményeit.

Így gyilkolhatta meg testvérét

A Délmagyar információi szerint egy Kossuth Lajos sugárúti társasházban történt a tragédia. Mint írják, az egyik férfi fojtogatás áldozata lett. A portál fotóinak tanúsága szerint a rendőrök még délután is helyszíneltek, a lépcsőházba sem lehetett bemenni.

Elszaporodott esetek?

Rövid időn belül nem ez az első olyan tragédia, ahol gyilkosság előzi meg az öngyilkosságot. Mint korábban beszámoltunk róla, márciusban egy férfi hívta a rendőröket Mohácson. Közölte velük, hogy felesége életét már kioltotta, és azt tervezi, hogy magával is végezni fog. A rendőrök rögtön a helyszínre siettek.

Nem tudtak vele kommunikálni

Az egyenruhások azonnal a helyszínre mentek, a házhoz érve megpróbálták elérni a férfit, azonban a kapcsolatfelvétel sikertelen volt. Odahívták a Terrorelhárítási Központ (TEK) munkatársait is, azonban a 66 éves nőt és 74 éves férjét is holtan találták az épületben.

Búcsúlevelet találtak

A férfi búcsúlevelet hagyott, amelyben tettét felesége súlyos betegségével indokolta. A nyomozók megállapították, hogy a férfi egy lövéssel gyilkolta meg feleségét, majd a következő golyóval magát is megölte. A gyilkosság eszközét a nyomozók lefoglalták. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció