Halálos baleset történt az M1-es autópályán! Tata térségében kamionnak ütközött egy teherautó, egy fő életét vesztette a Győr felé vezető oldalon.

Kamion és teherautó ütközött

Halálos közlekedési baleset történt július 12-én délután az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán, a 64-es kilométerszelvénynél. A helyszínről származó információk szerint egy kamionnak hátulról nekiütközött egy kisteherautó, melynek sofőrje életét vesztette. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Elterelték a forgalmat

A baleset miatt mindkét sávot lezárták a rendőrök, jelenleg az autópálya mellett lévő pihenőn keresztül haladhat a forgalom. Torlódásra és lassú haladásra kell számítani. Kérjük, óvatosan vezessenek – írja a police.hu.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Hárman haltak meg az M5-ösön

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy szörnyű baleset történt a közelmúltban az M5-ös autópályán is.Két autó ütközött egymással, ketten a helyszínen életüket vesztették. Egy sérült életéért sokáig küzdöttek, de végül ő is elhunyt.

Így történt a baleset

Egy gépjármű Szeged irányába közlekedett, Kecskemétnél azonban átrepült a szalagkorlát felett, majd egy autónak ütközött. 

Hárman meghaltak

Két személy a baleset helyszínén meghalt. Ezen felül két sérültje volt a karambolnak. Közülük az egyik személy még az éjszaka folyamán elhunyt.

Fekete hétvége

Ugyanazon a hétvégén Budapesten az Árpád hídon történt egy tragikus baleset. Egy útpadkának nekivágódó Mercedes elütött egy szabályosan haladó kerékpárost, majd egy BMW-nek ütközött. A Mercedes a feje tetején állt meg.

Hiába tekert a védett úton a kerékpáros

A balesetben életét vesztő kerékpáros a kijelölt kerékpárúton tekert, amely szalagkorláttal volt elválasztva az úttesttől. A kerékpáros életéért hosszasan küzdöttek, ám a kórházba szállítást követően elhunyt.

Erre lehet következtetni

Abból, hogy az autók 150 métert sodródtak a becsapódást követően, arra lehet következtetni, hogy 130-150 km/h-s sebességre volt ehhez szükség. A hatóságok halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt eljárást indítottak.

Véget kel vetni az éjszakai autóversenyeknek

A Magyar Közlekedési Klub sürgeti, hogy lépések történjenek annak érdekében, hogy megszűnjenek az éjszakai száguldozások a Hungária-körgyűrűn. Évek óta problémát jelent, hogy az éjszakai órákban, amikor kisebb a forgalom, autósok és motorosok szélsőséges rétege az utcán méri össze erejét. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: illusztráció