A BRFK hajtóvadászatot indított és 11 órán belül elfogta az éjszakai, budapesti, Klauzál téri, halált okozó testi sértés feltételezett elkövetőjét.

Holtan találtak egy embert

Ahogy arról a Kékvillogó.hu csütörtök reggel beszámolt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság ügyeletére augusztus 10-én 0 óra 55 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapest 7. kerületében, a Klauzál téren holtan találtak egy embert. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Gyilkosságra következtettek

Az elsődleges adatok alapján a férfi halálát idegenkezűség okozhatta, ezért a Budapesti Rendőr-főkapitányság Életvédelmi Osztálya halált okozó testi sértés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Hajtóvadászat indult

A BRFK az ügyben hajtóvadászatot indított, melynek eredményeként a bejelentéstől számított 11 órán belül azonosították, majd a józsefvárosi rendőrök a Rákóczi téren 2023. augusztus 10-én 11 óra 35 perckor elfogták a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfit

Egy 30 éves férfit fogtak el

A 30 éves férfi elszámoltatása jelenleg is folyamatban van – tájékoztatott a police.hu. További információk későbbre várhatók a felkavaró ügyben.

Halott nő a lakásban

A BudaPestkörnyéke.hu írt arról, hogy egy fiatal nőt találtak holtan egy fővárosi lakásban, a feltételezett elkövető után hajtóvadászatot indítottak a rendőrök. A rendőrség a közleményében azt írta, egy 13. kerületi lakásban július 13-án, csütörtök este 22 óra 30 perc körül találtak rá a nőre.

Döbbenet a Véső utcában

A Véső utcai társasház felbolydult a történtek óta, a házban élők azóta is megdöbbenve nézik a harmadik emeleti lakás lepecsételt ajtaját. A helyiek úgy tudják, a két fiatal alig pár hónapja ismerte egymást.

Kiabálás, majd síri csend

„Nem tudjuk, mi történt, de olyan délután négy-öt körül borzalmas ordibálás jött a lakásból, aztán pedig síri csend lett. Kicsit hátborzongató volt, de erre a szörnyűségre nyilván senki nem gondolt, ami történt” – mondta egy ott lakó.

A gyilkos értesítette a rendőröket

A férfi az eset után elmenekült, és ő maga értesítette a zsarukat arról, hogy mit is tett. Néhány nappal később, a Római parton fogták el. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: illusztráció