Drámai részleteket derültek ki Berki Krisztián halálának reggeléről. Hódi Pamela először beszélt részletesen arról, hogyan tudta meg, hogy volt párja elhunyt, hogyan talált rá kislánya az édesapjára, és sikerült-e egyáltalán Natinak feldolgoznia a borzalmakat, amin keresztül ment.

Másfél éve ment el

Már másfél éve, hogy Berki Krisztián tragikus körülmények közt elhunyt. Még a családtagok sem tudják, pontosan mi előzte meg a tragédiát. Egy biztos, a tragikus napon, Berki Krisztián kislánya éppen az édesapjánál aludt. Hajnalban, az erkélyen találta meg a holttestet. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Elindultak Berki lakásához

Hódi Pamela Hajdú Péternek azonban elárulta, Nati őt próbálta hívni elsőként, de mivel aludt, nem hallotta a hívást. Arra ébredt, hogy férje valakivel beszél. „Nem én vettem fel a telefont, hanem Bence. Hajnal volt, én mindig úgy alszom el este, hogy lenémítom a telefonom. Reggel, amikor felkeltem, láttam, hogy Krisztiántól van Facetime nem fogadott hívásom. És az a Nati volt, csakhogy én aludtam, nem vettem fel, nem hallottam”.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Mazsi hívta

„Arra mentem ki reggel, hogy Bence telefonon beszélt, Mazsi hívta, mert csak őt érte el. Ő már kint volt akkor a kicsivel reggel. Mondta, hogy azonnal öltözz, meghalt Krisztián. Nati vele van, és csak neked adják oda a rendőrök.”

Fel sem fogta mi történik

„Szerintem akkor még fel sem fogtam az egészet, bennem azonnal az volt, hogy Úristen, most mit csinál ebben a pillanatban az én gyerekem? Hol van? Mi van benne, a lelkében, a fejében?”- mondta Pamela a Beköltözve Youtube-csatornán.

A mentőben találta meg kislányát

„Kiszálltam az autóból, odasiettem Natihoz. Bent ült a mentőautóban rezzenéstelen arccal. Csak ült. Akkor teljesen elborultam, hogy mi történik. Jöttek a nyomozók, a rendőrök, a mentősök sorban mindenki, mennyire gratulálnak, hogy ilyen gyerekem van. Mert tényleg ezerből egy, aki ezt az egészet így kezeli” – mesélte Pamela.

Szólt az ébresztő

A kislány azonnal elmesélte édesanyjának, hogy mi történt. Nati arra ébredt, hogy Krisztián telefonján szól az ébresztő. Amikor meglátta, hogy a férfi kint van a teraszon, be akarta volna húzni a szobába.

Nem akart fájdalmat okozni neki

A kislány azt mondta: „Anya, nem azért nem húztam át apát a küszöbön, mert nem bírtam el, hanem, mert nem akartam, hogy fájjon neki.”

Ezen az erkélyen találta meg Nati édesapja holttestét

Forrás: BudaPestkörnyeke.hu

Ő engedte be a mentősöket

Ezután Nati Berki pszichológusát érte el, ő segítette abban, hogy kihívják a mentőket. Mivel a lakás ajtaja zárva volt, a mentősök segítették a kislányt, hogyan nyissa ki, majd azt kérték tőle, menjen onnan, ahol az édesapja van.

Évekig pereskedtek

Hódi Pamela végig zokogva mesélte el mindezt, a mai napig nem tudja feldolgozni, hogy a kislányának ezt miért kellett végigélnie. Rengeteget beszéltek a történtekről, pszichológusnál is voltak. Pamela és Krisztián éveken keresztül álltak pereskedésben a gyerektatás miatt, kapcsolatuk sem volt rózsás, ennek ellenére nagyon megviselte gyermeke édesapjának a halála.

Nem kívánta a halálát

„Így is egy tragédia, és a büdös életben nem kívántam volna neki ezt. Mindig azt mondtam, hogy csak három napra zárnák be a dutyiba, hogy tanulná meg a rendet. Vagy valaki tanítsa móresre. Nem tudom, miért nem ért neki annyit a két gyereke, hogy egy picit változtasson. Emma még kicsi, de legalább Nati miatt, akivel tök jól kijöttek.” – mondta sírva Pamela.

Miért kellett ott lennie a kislánynak?

„Nem is tudom, hogy valaha fel tudom-e dolgozni Rossz, hogy meghalt, de hogy Natinak ott kellett lennie, miért csinálta ezt a Jóisten, hogy szegény gyereknek ezen is keresztül kellett mennie” – tette fel a kérdést Berki exe.  A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el! 

Kiemelt kép: Berki Krisztián temetése – Forrás: BudaPestkörnyeke.hu