Minden bizonnyal te is érezted már magad úgy, mintha az életed egy film volna, és te lennél benne a főszereplő. Persze ilyenkor nyilván ritkábban gondol az ember önmagára úgy, mint egy Marvel-hősre vagy egy szuperszexi nagybetűs Nőre. Ilyenkor inkább a roncsfilm vagy még konkrétabban a katasztrófafilm kategória jut az eszünkbe.

Elég csak végignézni az úszó házon, a rendetlenségen, a gyerekek által keltett ricsajon, a kutya által szétrágott díszpárnán, és máris úgy érezzük, magabiztosan hoznánk el az Oscart a főszereplők kategóriájában!

Nem kell, hogy így legyen!

Persze, tudjuk, könnyebb mondani, mint megtenni. Mi most mégis azt mondjuk, ha szépen apránként haladsz előre helyiségenként, akkor az életed akár egy klassz családi film is lehet olykor vidám, olykor szomorú, olykor megható részekkel.

Ennek első lépése a fürdőszobád biztonságossá tétele, méghozzá az UDOOR fürdőkádajtó referenciamunkái alapján megrendelt kádajtóval! Ezzel ugyanis eléred azt, hogy a lehető legkisebb veszély mellett fogsz tudni a már meglévő kádadban zuhanyozni vagy ülőfürdőt venni!

Belegondoltál már, hogy így hány filmben lehetnél főszereplő? Mit szólnál a csábító Julia Roberts-hez a Pretty Womanből? Vagy a gondolkodó, elmélkedő Harry Potterhez, amikor a Tűz serlegéért küzdött? Esetleg pajkos Dennis, a komisz is előbújhat belőled, bár érdemes csínján bánni a fürdőszobai heccekkel!

Nézd meg, mi lehet egy fürdőszobai balesetből!

Ha még kimaradt volna az életedből a Mi kell a nőnek? című film, akkor sürgősen pótold, és rájössz, hogy akad további egy érved amellett, hogy az UDOOR fürdőkádajtó csapatával építess be egy kádajtót! Itt ugyanis a főhős a fürdőben elesve beveri a fejét. Nehéz eldönteni, hogy mivel úszta volna meg szerencsésebben… Ha beüti a fejét, és eltörik a koponyája? (Nem ez történt.) Vagy ha egyszerre csak meghallaná a nők gondolatait? Az összeset. Mindet. (Ez történt. Nem volt neki túl jó.)

Persze viccet félretéve, kevés az esély arra, hogy mások gondolatait elkezdjük meghallani, arra viszont annál nagyobb, hogy koponyatörés legyen egy-egy fürdőszobai jelenet vége.

Ezért aztán a kádajtó mellett arról sem árt gondoskodni, hogy megfelelő fények legyenek, hogy mindent láthass. Sőt, egy stabil kádkilépő is aranyat ér, ahogy a kapaszkodó is jól tud jönni egy-egy nehéz nap után.

Minden díjat megérdemelsz!

Mindenki a saját életének a főhőse. Vitathatatlan tény. És mint minden főhősnek, neked is számtalan dologgal kell megküzdeni nap mint nap: munkahely, ármánykodás, család, rokonság, a saját gondolataid, terveid, bőven van mivel foglalkozni.

Épp ezért kijár az, hogy az olyan alapvető igényedet, mint amilyen a fürdés, biztonságban elégíthesd ki anélkül, hogy kaszkadőrré válnál. Nincs dublőröd. Csak te vagy! Vigyázz hát magadra ennek megfelelően!

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő: furdokadajto.com

Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják az olvasóink Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek egy hónapig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát.