A Puskás Aréna tartóoszlopáról zuhant le egy férfi a Ferencváros–Leverkusen Európa-liga-mérkőzés alatt.

Súlyos sérülések

Az esetről a Blikk számolt be, mint írják az Országos Mentőszolgálat tájékoztatása szerint a férfi súlyos fej-, medence- és mellkasi sérüléseket szenvedett, illetve felmerült a gerincsérülés gyanúja is. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kórházba vitték

A rendezvényt biztosító mentőegységek azonnal ellátták, azt követően pedig a traumatológiai osztályra szállították.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Videó is készült

A szörnyű esetről a hvg.hu egy videót is közült, a felvételt azonban csak erős idegzetűeknek ajánljuk.

Itt a felvétel:

Korábban is volt balhé a Puskás Arénában

A BudapestKörnyéke.hu is megírta, 2021-ben, az egyik magyarországi Eb-mérkőzésen leköptek és megütöttek két német lányt a magyar szurkolók, mert szivárványos zászlót festettek magukra, a biztonságiak pedig közbe sem avatkoztak. A lányok akkor a német Bild egy élő műsorában beszéltek a történtekről, mint mondták az állhatott a háttérben, hogy a sapkájukra, illetve a karjukra szivárványos zászlót festettek. 

Megütötték és leköpték őket

Emilia a történtek kapcsán azt mondta, hogy már a meccs félidejében bemutattak és beszóltak nekik, hogy ez undorító. Amikor aztán a meccs végén kifelé indultak, akkor két szurkoló megütötte és leköpte őket, árulták el a lapnak.

A biztonságiak nem vágtak közbe

A lányok azt is mondták, hogy a biztonságiak nem vágtak közbe, hovatovább az incidenst követően a két férfi beállt a pulthoz sört venni és rajtuk viccelődtek.

Elengedték a bántalmazókat

„Az UEFA-dolgozók nem segítettek nekünk, hanem elengedték a bántalmazóinkat” – mondta a Bildnek akkor Filippa.

A rendőrség sem vette komolyan

A két lány beszámolója szerint a rendőrség sem vette őket komolyan: hajnali négyig a rendőrségen kellett maradniuk, mire végre felvették a vallomásaikat.

Felvétel bizonyítja

444 az eset kapcsán azt írta, hogy a Bild a rendőrségi jegyzőkönyvet, és egy Puskásban felvett jelenetet is lejátszott, amin kitakarták a feltételezett elkövetők arcát. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: videorészlet