Nem tud beszélni, csak mutogatással és nyögéssel kommunikál az a 70 éves férfi, aki egy miskolci otthonból engedély nélkül ismeretlen helyre távozott.

Egy 70 éves férfi tűnt el

A Miskolci Rendőrkapitányság körözési eljárást folytat egy 70 éves férfi eltűnése kapcsán. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Nem ad életjelet magáról

Szentgyörgyi András 2021. július 12-én a reggeli órákban az egyik miskolci férfiak részére létrehozott mentálhigiénés otthonból engedély nélkül ismeretlen helyre távozott. A tartózkodási helye azóta ismeretlen. A felkutatására tett rendőri intézkedések megkezdődtek, melyek ezidáig nem vezettek eredményre, írja a police.hu.

Személyleírása

A 70 éves férfi megközelítőleg 165 centiméter magas, vékony testalkatú, haja rövid, barna színű. Arcformája hosszúkás, fogazata hiányos, lábmérete 41-es. Tetoválással rendelkezik.

Ezt a férfit keresi a rendőrség:

Fotó: police.hu

Nem tud beszélni

Az eltűnt személy térben, időben orientált, azonban beszélni nem tud, csak mutogatással és nyögéssel kommunikál, de mindent megért amit mondanak neki. Személyes iratai nincsenek nála.

Ez is érdekelheti:

Ezt viselte

Eltűnésekor viselt ruházata zöld-szürke színű felső, fekete színű melegítőnadrág.

Ha bárki bármit tud

A Miskolci Rendőrkapitányság kéri, hogy aki bármilyen információval rendelkezik a képen látható férfi tartózkodási helyével kapcsolatban, hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon. Továbbá a nap 24 órájában elérhető a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszáma, vagy a 112-es – díjmentes – központi segélyhívó száma. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el!

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Freepik