A nyomozók őrizetbe vettek egy férfit, aki a gyanú szerint élettársával közösen egyik kiszolgáltatott helyzetben lévő ismerősüket prostitúciós tevékenységre bírták rá, majd az abból befolyt pénzt elvették tőle és magukra költötték.

Rávették

A rendelkezésre álló adatok szerint egy jászkiséri pár, a 22 éves férfi és fiatalkorú élettársa megalapozottan gyanúsíthatóak azzal, hogy 2022. nyarán rábírták ismerősüket, hogy szolgáltatást nyújtson több férfinak. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Minden pénzt elvettek tőle

Ehhez regisztrálták őt egy hirdetési oldalon, majd a hirdetésre jelentkezők hívásait is fogadták és megszervezték a találkákat. A szexuális szolgáltatás fejében kapott pénzt a sértettől elvették, és azt saját szükségleteikre költötték.

HOPPÁ! A Kékvillogó.hu Magyarország legolvasottabb hírportáljai között szerepel, sok százezren olvassák! A forgalmas napokon olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Blikk, az RTL KLUB vagy a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt.

Fotó a helyszínről:

Elfogták őket

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság nyomozói a Tisza Mélységi Ellenőrzési és Közterületi Támogató Osztály munkatársaival közösen 2023. január 18-án jászkiséri otthonukban elfogták és előállították a bűncselekmény feltételezett két elkövetőjét.

Helyszíni felvétel:

Őrizetbe vették őket

A rendőrök a duót emberkereskedelem és kényszermunka bűntettének közlése mellett gyanúsítottként kihallgatták, majd a férfi terhelt őrizetbe vételéről határoztak, és előterjesztést tettek letartóztatásának  indítványozására.

Emberkereskedelem és kényszermunka

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság emberkereskedelem és kényszermunka bűntettének elkövetése miatt folytat eljárást, számolt be róla honlapján a rendőrség. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Dráma Budapesten: bántalmazta az élettársát ez a férfi, majd a közös gyerekükkel bezárkózott a 3. kerületi lakásukba – így csapott le rá végül a TEK

Kiemelt kép: police.hu