Talán nem is kell különösképpen hangsúlyoznunk, hogy egy tiszta és rendes házban mindenki sokkal jobban érzi magát. A különféle baktériumokat és kórokozókat kellő távolságban tudhatjuk magunktól, ha megfelelő tisztítószereket használunk a fertőtlenítéshez. 

A háztartás vezetése nem feltétlenül jár kihívással

A Vimana háztartás és vegyiáru terén kínált termékeivel gyerekjáték lesz a rend folyamatos fenntartása. Mivel az idő pénz, így törekedjünk olyan termékek kiválasztására, amelyek ténylegesen segítik a munkánkat. A háziasszonyoknak egyre kevesebb idejük jut a különféle takarítási feladatok ellátására, ezért nagyon meg kell gondolniuk, hogy milyen tisztítószerekkel végzik a takarítást. 

Milyen háztartási termékeket szerezzünk be, hogy flottul menjen a takarítás?

  • Tisztítószerek: ide sorolhatók az általános, a fürdőszobai és a konyhai szerek. De ne feledkezzünk meg a speciális bútorápolókról, a tükörtisztítókról és a súrolószerekről, valamint a vízkőoldókról sem. 
  • Fertőtlenítőszerek: ezekre legtöbbször a WC-k tisztításakor vagy a penész megszüntetésére, illetve a különféle felületek fertőtlenítésekor lesz szükségünk. 
  • Mosogatás: ma már számtalan formában elérhetők ezek a termékek, hiszen sokan mosogatógépeket használnak, amelyekhez speciális készítmények szükségesek. A tisztítószerek mellett ne feledkezzünk meg a szivacsok beszerzéséről sem, a hatékony munkavégzés érdekében.
  • Mosás: szintén a háztartásban elvégzendő feladatok közé tartozik a mosás. Számtalan mosópor, mosógél, mosókapszula és öblítő közül választhatunk. A ma oly divatos mosógyöngyök, illetve a színfogók beszerzésének lehetőségét is mérlegelhetjük. 
  • Tűzhelytisztítás: akiknek fontos, hogy a készülékek tartósan hibátlanul üzemeljenek, azok mindenképpen ragaszkodjanak a speciális tisztítószerekhez, hiszen csak ezekkel lehet megőrizni a gépek élettartamát. 

Extrák, amelyek megkönnyítik a takarítást

Talán sokan nem is gondolják, de egy egyszerű tollseprűvel a bútorokat pillanatok alatt portalaníthatjuk. Ezt a feladatot jártunkban-keltünkben bármikor elvégezhetjük, így nem kell hétvégén a porszívózás mellett még ezzel is foglalkoznunk. Ma már ezeket extra nyéllel is megvásárolhatjuk, így a pókhálók eltávolítása is gyerekjáték lesz. 

A gőztisztító egyre nagyobb népszerűségnek örvend, hiszen gyorsan el lehet vele távolítani még a legmakacsabb olaj- vagy zsírfoltokat is. Egyáltalán nem kell tisztítószert használnunk, hiszen a gőz az, ami segít a szennyeződés eltávolításában. Többféle méretben és típusban is elérhető a boltok polcain, válasszunk számunkra megfelelőt, és máris sokkal könnyebb lesz a takarítás. 

Láthatjuk, hogy számtalan módon könnyíthetjük meg a takarítást. Törekedjünk arra, hogy olyan tisztítószereket és fertőtlenítőket vásároljunk, amelyek tényleg a segítségünkre lesznek. Vásárláskor nem érdemes spórolni, hiszen minőségi termékekkel, nagyon sok felesleges munkától kímélhetjük meg magunkat. 

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a vimana.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.