Egy többnapos rendezvény megszervezése – legyen szó vállalatiról vagy bármilyen egyéb szervezésről – mindig komoly előkészületet igénylő tevékenységnek számít, hiszen nem csak a fő programpontok kell, hogy tökéletes rendben lemenjenek, de gondoskodni kell arról is, hogy a meghívottak a köztes időben se szenvedjenek hiányt semmiben. Legyen jó a szállás, álljanak rendelkezésre kényelmi szolgáltatások, legyen a szabadidő eltöltésére is megfelelő infrastruktúra és programkínálat.

Ha nem szeretne beleőrülni a szervezésbe, érdemes ajánlatot kérni olyan profiktól, mint a Hotel Karos Spa Zalakaros rendezvényhelyszín, ahol az egész fenti csomagot egyben megrendelheti.

Szálláshely mint rendezvényhelyszín

Nézzük, miért érdemes rendezvényét egy erre alkalmas szálláshelyre szerveznie!

Először is nincs gond a logisztikával, nem kell azzal bajlódni, hogy a résztvevők a szálláshelyről miként jutnak el a rendezvény helyszínére, hiszen a két helyszín egy és ugyanaz. Így az ebből fakadó stresszel nem kell számolni, és még idő is nyerhető a résztvevők számára, amit tölthetnek ismerkedéssel, kikapcsolódással vagy éppen a szakmai programokra való felkészüléssel.

A résztvevők így folyamatosan egy helyen tartózkodhatnak, aminek következtében sokkal több lehetőség adódik különféle interakciókra, ami céges rendezvény esetén csapatépítő hatással bír, szakmai konferenciák esetén pedig az ágazati kapcsolatok hálóját lehet így minél sűrűbbre szőni.

Mivel az utazással és az ebből fakadó logisztikai gondokkal nem kell foglalkozni, így a program is rugalmasabbá válik mind a résztvevők, mind a szervezők számára, az egyéni utak könnyebben kialakíthatóak a program keretein belül.

Mivel a kényelmes, jól felszerelt szobák mindig kéznél vannak, így egy rövidebb szünetben is alkalom nyílik a rendezvény résztvevőinek a felfrissülésre, pihenésre, hogy aztán teljes erőbedobással szolgálhassák a rendezvény célkitűzéseit.

A kiválasztás szempontjai

Fontos, hogy a kiválasztott szálláshelyen kellő kapacitás álljon rendelkezésre a vendégek fogadására, erről elsősorban a szobaszám ad megfelelő tájékoztatást, illetve a rendezvényterem mérete.

Utóbbival kapcsolatban arra is figyelni kell, hogy milyen a technikai felszereltsége, van-e flipchart, projektor, presenter, ipari áramvételi lehetőség.

Fontos, hogy a rendezvény helyszíne minden résztvevő számára megközelíthető legyen, lehetőleg többféle közlekedési eszközzel is, az autósoknak pedig legyen parkolási lehetőség.

Kényeztetés felsőfokon

Fontos, hogy a rendezvényhelyszínként kiválasztott szálloda rendelkezzen megfelelő kényelmi szolgáltatásokkal, legyen megfelelő wellnessrészlege, illetve olyan kényeztető szolgáltatások is legyenek elérhetőek, amik segítik a felfrissülést, illetve igazi komplex élménnyé varázsolják a részvételt.

Mivel egy többnapos rendezvény lebonyolítása igazán megterhelő feladat, érdemes profi rendezvényhelyszínnel szerződni.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a karos-spa.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.