Nyár, napsütés, mi kell még? Egy szuper medence a kertbe, ahol a barátokkal, a családdal élvezhetjük a hűsítő vizet! 

Ha valami egyszerű és gyors megoldást keresünk, akkor a felfújható medence lesz a nekünk való. Pillanatok alatt felállítható, és ha már nincs szükség rá, elpakoljuk. Persze nem kell különösebb beruházás ahhoz sem, ha valami tartósabbra és nagyobbra vágyunk. A MÖBELIX medence kínálatában például a pancsolók mellett családi modelleket is találunk. 

Az apróságoknak is jár az izgalom! 

A színes, vidám gyerekmedencék biztonságosak, és órákra lekötik a kicsik figyelmét. Legnagyobb örömükre percek alatt használatra készek. Csak ki kell hajtogatni őket, és már tölthetjük is a vizet. 

A medence oldalai puhák, ami csökkenti a sérülés veszélyét. A legkisebbekre azért a biztonság kedvéért nem árt adni egy koruknak megfelelő úszógumit vagy karúszót.

A legklasszabb modellekkel vízre lehet szállni, csúszásgátló felülettel vannak ellátva, sőt, felfújható csúszda is tartozik a szetthez. 

Közös fürdőzés

Anélkül is élvezheti a család a fürdést, hogy nagyobb átalakításba kellene fogni a kertben. Már felfújható változatban is léteznek többszemélyes, három-négy méter átmérőjű, nyolcvan centiméter magasságú, kerek medencék.

Gyorsan felállíthatók, ami ideális azok számára, akik nem szeretnének sok időt és energiát fordítani a hosszadalmas telepítésre. A tágas tér épp megfelelő ahhoz, hogy a felnőttek kényelmesen elférjenek benne, ugyanakkor nem túl mély a gyerekek számára sem.

A leengedő szeleppel kényelmesen kivezethetjük a vizet, míg a szűrőpumpa a tisztaságról gondoskodik. Egy családi méretű medencéhez ezek általában tartozékok, ahogy javítókészletet sem kell külön beszereznünk hozzá. 

Úszni? Miért ne? 

A fémvázas családi modellek között már találunk négy-öt méter hosszú, egy méter mély medencéket is. Különösen népszerű azok körében, akik nem rendelkeznek beépített medencével, de szeretnének egy gond nélkül karbantartható, megbízható alternatívát. 

A falakat itt már stabil acélkeret tartja, mégis könnyen összeszerelhetők és rendkívül tartósak. A leeresztő szelep és a szűrő mellett ezeknél a méreteknél további alapfelszerelés a létra és a keringető is. 

Luxus otthon

A jakuzzi egy kis extra kényeztetést lop a mindennapokba, amitől pedig igazán különleges, ha otthon, a saját kertünkben élvezhetjük a pezsgést. A medencét ott és akkor fújjuk fel, amikor csak akarjuk, akár beltéren is. A rendszer felfűti a vizet, és ontja a buborékokat. A masszázs és a meleg víz a spa élményét nyújtja anélkül, hogy ki kellene lépnünk a házból.

Móka és vidámság 

Akár teraszunk van, akár kertünk, a rekkenő hőségben mindig van elég hely egy medencének, ahol romantikával, hűsöléssel vagy egy jóízű vízi csatával dobhatjuk fel a barátokkal, a családunkkal közösen eltöltött időt. 

Megbízható, minőségi és tartós terméket válasszunk, és ne feledkezzünk meg a kényelmes és higiénikus használatot segítő tartozékokról sem. Így biztosak lehetünk abban, hogy hosszú éveken át része lesz a nyárnak a hűsölés mellett a nevetés is.

Ez a cikk szponzorált tartalom, megrendelő a moebelix.hu oldalt működtető cég. Az auditált mérések szerint havonta átlagosan 12 millió alkalommal kattintják olvasóink a Like Company Kft hírportáljait. A támogatott cikkek sokáig címlapon vannak, így a partnereink reklámjait tényleg nagyon sokan látják, ezért hatásosak.