Tombol a nyár, egymást követik a kerti partik és a családi összejövetelek. Nyakig benne járunk a vakációban, ilyenkor mindenki jóval felszabadultabb. Talán ennek is köszönhető, hogy sokkal többen hajlanak arra, hogy a családdal, barátokkal való sütögetés egy-egy jó kis zenés mulatságba torkolljon.

Persze, ahol gyermek is van, ott egy picikét más a helyzet, hiszen ott az apróságok igényeire is oda kell figyelni mind az étkezést, mind a zenét, valamint annak hangerejét illetően. Ám ez közel sem jelenti azt, hogy ki kell, hogy maradjanak a jóból. Mai cikkünkben mutatjuk, miért lehet egyszerre hasznos és élvezetes egy kis nyáresti bulizás!

Éljen a felhőtlen gyermekkor!

Mi sem izgalmasabb annál, mint hogy nem kell korán lefeküdni?! Ha pedig még a Vidám Játék webáruház zenei fejlesztőjátékai is a gyerekek keze ügyébe kerül, akkor még a legtudatosabb és leglelkiismeretesebb szülő is hátradőlhet.

Sokakban él ugyanis az a tévképzet, hogy csak komoly fejlesztések árán fog a gyermek tanulni. Hogy csak akkor ér valamit egy-egy fejlesztőjáték, ha az keményen megdolgoztatja a gyermeket. Ennél nagyobbat azonban nem is tévedhetnének, hiszen a legönfeledtebb, legvidámabb, legtermészetesebb és leghétköznapibb helyzetekben is számtalan olyan dolog van, amelyet egy gyermek el tud sajátítani. Nézzük csak meg a kerti partit közelebbről!

Mit tanulhat a gyermeked egy kerti mulatság alatt?

Természetesen életkor, fejlettségi szint és érdeklődési kör függvénye, de a következők közül valamelyik biztosan igaz lesz a te gyermekedre is!

  • Segédkezhet az előkészületekben, a kisebbek akár a saját fából készült konyhai eszközeivel és játék ételeivel is dolgozhat. A nagyobbak már simán segíthetnek a szendvicsgyártásban, terítésben.
  • Együtt fabrikálhattok ültetőtáblákat, dekorációt, amivel a kézügyesség és a kreativitás is fejleszthető.
  • Előkerülhetnek a Vidám Játék Webáruház hangszerei, akár a rumbatök, a furulya, a kasztanyetta, a tamburin, csörgődob vagy a gitár, és máris indulhat a zenés-táncos mulatság. Ennek során a zenei nevelés és a ritmusérzék fejlesztése észrevétlenül is megtörténik. Sőt, a gyermek akár még új mondókákat és dalokat is megtanulhat. Persze csak óvatosan a dalválasztással, a nyári szünet végén vissza kell térni az oviba és az iskolába, ahol jó, ha szalonképes dalok kerülnek csak elő a repertoárból!
  • A buli végeztével, ha még nem dőlt ki a delikvens, segíthet a pakolásban, rendrakásban. Talán ez lesz a legnehezebb rész, hisz már mindenki fáradt, így akár másnap is nekiveselkedhettek.

Gondoltad volna, hogy ennyi mindenbe bevonhatod hasznosan a gyermekedet egy sima kerti vigalom során?

Szerezd be a kellékeket!

És itt nem csupán az enni- és innivalókra gondolunk, hanem a játék hangszerekre is. Ha jól választod ki ezeket, akkor akár több évig, évtizedig is elkísérhetnek benneteket. A fent említett webáruház csakis természetes alapanyagból készült, strapabíró és elnyűhetetlen darabokat forgalmaz, így érdemes inkább mellettük dönteni.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.