A környezetvédelmen az elmúlt években egyre nagyobb hangsúly lett, ami egyrészt nagyon helyes, mivel a környezetünkre vigyázni kell, és éppen ideje volt belátni, hogy nem lehet fenntartani az aktuális működést, folyamatokat, másrészt ezzel kapcsolatban kialakult egyfajta elvárás a cégekkel szemben is, hogy minél inkább zöld(ebb)ek legyenek a szolgáltatásaik, termékeik.

Egy pamut táska többet tud nyújtani, mint gondolnánk, pláne akkor, ha logózott!

Egyre több boltban tapasztalhatjuk azt, hogy a hagyományos szatyrok mellett megjelentek a papír- és szövettáskák is. Ez jó érzést kelt minden vásárlóban, pozitív képet fest a cégről, hogy igenis fontos számukra a környezet védelme. 

Az egyik legjobb megoldás lehet a pamut táska, amit például könnyedén be lehet szerezni a Zefi Reklámajándék táskái közül. Egy pamut táskával azt üzenjük az ügyfeleink felé, hogy számunkra fontos a környezetvédelem, természettudatosan élünk és működünk. Ezzel konkrétan elhagyhatjuk a hagyományos, műanyag táskák kínálatát, valamint kényelmi szempontból is tökéletes választás, mivel jóval többször lehet őket használni nagy teherbírásuknak köszönhetően.

Egy cég szempontjából azt sem szabad elhanyagolni, hogy a marketingértéke is hatalmas. Az átlagos vásárlóktól is elvárás lett az, hogy legyen környezetbarát megoldás az adott boltban, ha bevásárlótáskákról van szó. 

Továbbá azt sem szabad elfelejteni, hogy egy táska elég nagy reklámfelületet biztosít, ahová el lehet helyezni egy logót, de még egy frappáns szlogennek is bőven van hely, ami távolról is jól olvasható. Ha még nem váltottuk le a hagyományos táskákat, akkor éppen itt az ideje, ellenkező esetben ez egy kihagyott ziccer lesz.

Egy logózott pamut táska nemcsak a bevásárláshoz használható

Promóciós ajándékként tökéletesen meg tudja állni a helyét, mivel könnyedén elfér egy női táskában, így mindig kéznél lehet. Nemcsak strapabíró, de mindemellett még könnyű is. A remek reklámhatás mellett nemcsak bevásárláshoz ideális partner, hanem óvodáknak, iskoláknak is tökéletes ajándék lehet. Sporterszényként tökéletesen lehet használni, de sportklubok számára is jó választás. Utóbbi esetben érdemes a magyar nemzeti zászló színeit is rányomtatni. 

Egy kitelepülés, céges rendezvény, családi nap alkalmával tökéletes választás az ajándékok tárolására, ebben átadhatjuk a vendégeknek, munkatársaknak, potenciális vásárlóknak a többi promóciós terméket. Sőt, akár még az adott eseményhez illeszkedő logóval is elláthatjuk a pamut táskákat.

A minőség legalább olyan fontos, mint a környezetvédelem

Ha igazán emlékezetes élményt akarunk nyújtani, akkor nemcsak azt tartjuk szem előtt, hogy a promóciós ajándék környezetbarát legyen, hanem minőségi alapanyagból készüljön, hogy hosszú távon is lehessen használni, valamint a vásárlóban is azt az érzést keltse, hogy mi igenis profik vagyunk a területünkön. A logózott pamut táska 100%-ban megfelel ezeknek a feltételeknek.

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.