Vannak olyan helyzetek, amikor egyformán oda kell figyelnünk arra, hogy minden szempontból megfeleljünk az elvárásoknak, emellett az idő tényezője legalább ugyanilyen mértékben fontos. Egy kölcsönnyújtás vagy követelésbehajtás abszolút megfelel ezeknek, természetesen itt az elvárásokat a vonatkozó jogszabályok és törvényi rendelkezések jelentik.

Gyorsan, rugalmasan, szabályosan

Az eKRS online jogi ügyintéző rendszerének köszönhetően a követeléskezelés és a kölcsönszerződés is a lehető legrövidebb idő alatt, abszolút rugalmasság mellett valósítható meg. Ez a felület biztosítja, hogy teljesen elektronikusan, automatizált folyamaton keresztül gondoskodhassunk jogi ügyek intézéséről.

Nem kell többé hosszas időpont-egyeztetéssel bajlódni, ahogy az sem feltétlenül szükséges, hogy személyesen tegyük tiszteletünket az ügyvédi irodában. Gyakorlatilag bárhonnan rendezhetjük ügyeinket egy stabil internetkapcsolat, valamint egy megfelelő készülék – laptop vagy számítógép – birtokában.

A rugalmasság abban is megnyilvánul, hogy a folyamat nemcsak bármikor elkezdhető, hanem tetszésünk szerint félbe is hagyható. A rendszerbe felvitt adataink nem fognak eközben sem elveszni, később pontosan ugyanott folytathatjuk az ügymenetet, ahol – akármilyen okból – fel kellett függesztenünk.

Minden olyan esetben, amikor nem szükséges az egyéni konzultáció, élhetünk a rendszer biztosította lehetőségekkel. Az automatizált folyamatok pedig azt is lehetővé teszik, hogy mindezt kedvező áron vegyük igénybe, amellyel már azelőtt pontosan tisztában lehetünk, hogy az egészet elkezdenénk.

Az eKRS-en keresztül megszülető dokumentumok teljes mértékben megfelelnek a rájuk vonatkozó jogszabályoknak és törvényeknek. A szerződésben foglaltak mindkét szerződő fél számára kötelező érvényűek, szükség esetén végrehajtásuk bíróság által kikényszeríthető. A megbízható szakmai hátteret a KRS Ügyvédi Iroda biztosítja mindehhez.

Semmi sem kallódhat el!

Az eKRS rendszerében elsőként létre kell hoznunk egy regisztrációt. Az itt létrehozott dokumentumok később ezen keresztül bármikor elérhetőek lesznek, így amikor szükség van rájuk, biztosan megtaláljuk ezeket, s természetesen letöltésre, valamint nyomtatásra is van lehetőség.

Miért éri meg az eKRS mellett dönteni?

Válaszd az eKRS elektronikus jogi ügyintéző platformot, ha fontos, hogy a szerződések a legaktuálisabb jogszabályoknak is megfeleljenek, ha szeretnél mindent online, gyorsan és rugalmasan intézni! Nem kell az idődet és az energiádat arra vesztegetni, hogy személyes konzultáció keretében valósítsd meg azt, amit szeretnél, amennyiben nem igényelsz egyéni tanácsokat.

Amennyiben a kölcsönszerződésen, illetve a követeléskezelésen felül más jogi ügyet is rendeznél ezen a módon, böngészd át a lehetőségeket, és válassz közülük igényeid szerint!

Ez a cikk szponzorált tartalom. Kattintson ide, ha Ön is kipróbálná ezt a népszerű hirdetési formát. A hivatalos, auditált mérések szerint a Like Company Media Group hírportáljait a forgalmas napokon 600 ezer ember olvassa.