Motoros és személyautó ütközött Csepelen, súlyos megsérült a motort vezető férfi.

Nem számolt a motorossal

Vasárnap nem sokkal dél után egy Ford Focus C-Max Csepelen, a Szabadság utcán az Orion utca felől haladt. A sofőr a Plútó utcai elágazáshoz érve vélhetően jobbra szándékozott kanyarodni, de azzal nem számolt, hogy a balról, az Akácfa utca felől érkező Suzuki motorkerékpár nagy sebességgel halad. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Óriási volt az ütközés

A Ford megkezdte a kanyarodási manővert, amikor a motor nagy erővel a C-Max bal oldalába hajtott, majd felborult, az ütközés erejét mutatja, hogy a motort vezető fiatal férfi felrepült az út menti füves területre.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Ezzel a motorral történt a baleset

Súlyosan megsérült a motoros

A kiérkező mentőszolgálat munkatársai a motor súlyosan sérült vezetőjét hosszú percekig a földön ápolták, mire szállítható állapotba tudták hozni, végül vákuumágyba helyezve szállították a Merényi Gusztáv kórházba. A Fordot egy férfi vezette, mögött gyerekülésben két kislány utazott.

Megsérültek a kislányok

A sofőrnek az üvegszilánkoktól a bal keze, a bal hátul ülő kétéves kislánynak a feje sérült meg, a másik kislányt pedig megfigyelésre szállították kórházba. Egy ott lakó hallotta, hogy a motoros nagy sebességgel közlekedett, mire a gépkocsi oldalába rohant, ő a csattanásra ki is szaladt a házból.

A Ford hátsó ajtajának ütközött

Megijedt a motoros édesanyja

A motoros szülei nem sokkal a baleset után a helyszínre érkeztek, a jobb első ülésről egy nő pattant ki és rohant oda mentőhöz kiabálva, hogy „mi van a fiammal, mondjanak már valamit!”.

Kinyíltak a légzsákok

Lezárták az utat

A mentés és a helyszínelés idejére a Plútó utca érintett szakaszát teljes szélességében lezárták, a forgalmat elterelték. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Kiemelt kép: Helyszíni fotó – Forrás: G.K.