Drámaian kezdődött a szombat reggel: Aszódnál közlekedési balesetben meghalt egy 35 éves nő, az M7-esen felborult egy autókat szállító tréler, Kiskunhalasnál pedig árokba borult egy busz.

Halálos baleset Aszódnál

Halálos baleset történt szombat hajnalban Aszódnál; egy személyautó lesodródott az útról és felborult, a jobb első ülésen utazó, 35  éves nő a helyszínen meghalt – közölte a rendőrség a police.hu-n.   Az autót egy 38 éves domonyi nő  vezette, őt súlyos sérülésekkel vitték kórházba. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ivott a sofőr

A sofőr alkoholtesztje pozitív lett. A Gödöllői Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya megkezdte a baleset körülményeinek vizsgálatát – írták.

A forgalmas napokon már 200 ezernél is többen olvassák a Kékvillogó.hu hírportált. Ezzel Magyarország Top 11 hírportálja közé kerültünk. Olyan portálokkal vagyunk egy listán, mint az Origo, Index, Telex, Blikk, 24.hu vagy az RTL KLUB és a TV2 weboldalai. Köszönjük, hogy most Te is minket olvasol! Részletek itt. A legfrissebb cikkeinket ide kattintva éred el!

Baleset az M7-esen

Felborult egy autókat szállító tréler az M7-es autópályán Sukoró térségében – közölte a rendőrség a police.hu-n. A baleset 6 óra 30 perc körül történt a 48-as kilométernél, a Budapest felé vezető oldalon. A helyszínelés megkezdődött, a bal oldali pályatesten csak egy sáv járható – írták.

Árokba borult egy busz

Árokba borult egy autóbusz szombaton reggel Kiskunhalasnál; a balesetben többen könnyebben megsérültek – közölte a Bács-Kiskun Vármegyei Rendőr-főkapitányság a police.hu-n. A baleset az 53-as főút 50-es kilométerénél 5 óra 52 perc körül történt. Az útszakaszon félpályás útlezárás mellett helyszínelnek a rendőrök.

Hármas karambol az M3-ason

Összeütközött három személyautó az M3-as autópálya Nyíregyháza felé vezető oldalán, Gyöngyöshalász térségében. A műszaki mentést végző gyöngyösi hivatásos tűzoltók áramtalanítják a járműveket. A helyszínen vannak a mentők is. Az érintett sztrádaszakaszon egy sávon, lassan halad a forgalom.

Felborult egy gépkocsi Bácsbokodnál

Letért az úttestről és felborult egy személyautó Bácsbokod közelében az 5501-es út Bajára vezető szakaszán. Egy ember utazott a járműben, ő ki tudott szállni.

Tart a műszaki mentés

Műszaki mentés céljából a bajai hivatásos tűzoltók vonultak a baleset helyszínére, ahova a mentők is megérkeztek. Az érintett útszakaszon, rendőri irányítás mellett, félpályán halad a forgalom. A Kékvillogó.hu legfrissebb híreit ide kattintva éred el.

Ez is érdekelhet:

Még mindig lángol a soroksári autóbontó – Fotók

Kiemelt kép: Illusztráció – Forrás: Pexels